DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE UZDRMALA SRBIJU: Muškarac iz Novog Pazara ubio majku, jer ga je poslala na lečenje!
Hapšenje, Foto: News1/Zorana Jevtić

strahota

DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE UZDRMALA SRBIJU: Muškarac iz Novog Pazara ubio majku, jer ga je poslala na lečenje!

Kada je to čuo, uzeo je nož i više puta ubo svoju majku u leđa

Objavljeno:

Muškarac B. N. (43) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče nožem izbo svoju majku Kimetu (73) u porodičnoj kući u naselju Selakovac.

Kako saznajemo, zločin se dogodio nakon što je saznao da je njegova majka dala pristanak da ga lekari odvedu na bolničko lečenje, budući da ima psihičkih tegoba.

- Kada je to čuo, uzeo je nož i više puta ubo svoju majku u leđa. Žena je zapomagala, a galamu je čula njena snaja, koja je bila u prizemlju kuće - navodi naš izvor.

On dodaje da je osumnjičeni posle ubistva pobegao, a ukućani iz prizemlja su pozvali policiju.

- Izašao je iz kuće i nestao. Nekoliko trenutaka kasnije, snaja je otišla na prvi sprat i zatekla svekrvu u lokvi krvi. Lekari su ubrzo došli u njihov dom, nakon čega su dali sve od sebe da zaustave krvarenje i spasu ženu, ali bez uspeha - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je osumnjičeni u međuvremenu pronađen u blizini kuće i da se nije opirao hapšenju.

Ubijena Kimeta i njen sin, koji se ranije lečio u duševnoj bolnici, živeli su na prvom spratu kuće, dok je u prizemlju bio Kimetin drugi sin sa svojom suprugom.

Naš izvor navodi da je osumnjičeni i ranije napadao svoju majku i da je policija zbog toga reagovala.

- Međutim, ona je uvek povlačila prijavu, pravdajući se da to radi jer je on bolestan i nije želela da bude u zatvoru. Oni su se u subotu posvađali nakon što je on saznao da će ga majka opet poslati na lečenje u duševnu bolnicu - pojašnjava naš sagovornik.

Meštani naselja Selakovac kažu da je Kimeta bila dobra žena, a ni za njenog sina nemaju loše reči jer se, kako tvrde, sa komšijama nikada nije svađao.

- Čuli smo priče da se svađao s majkom, ali te svađe nikada nismo videli, pa nismo bili ni sigurni da se zaista dešavaju - pričaju komšije.

Ova porodica je, inače, 2015. takođe doživela tragediju kada je nestao Džek N., Kimetin muž i otac uhapšenog muškarca. Posle višemesečne potrage, njegovo telo je pronađeno u blizini izletišta u Novom Pazaru.

Veštačenje će pokazati da li je bio neuračunljiv

Odmah nakon hapšenja naloženo je psihičko veštačenje B. N., koje bi trebalo da pokaže da li je bio uračunljiv u trenutku izvršenja zločina. Poznato je da je imao psihičkih problema zbog kojih se lečio, ali će njihov stepen biti preciziran nakon veštačenja stručnjaka. Uhapšenom B. N. određeno je zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:

00:32

Ljubisa Ristić o seriji Porodica

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.