POLICIJA ZAPELENILA GOMILU DROGE: U Beogradu dolijali mladi dileri!
Droga, Foto: MUP

ne sme tako

POLICIJA ZAPELENILA GOMILU DROGE: U Beogradu dolijali mladi dileri!

Policija je pretresom stana i drugih prostorija na Paliluli koje koristi osumnjičeni S. S. zaplenila oko 500 grama biljne materije

Objavljeno: 19:34h

Policija je u Beogradu uhapsila S.Đ. (22) i S. S. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija na Paliluli koje koristi osumnjičeni S. S. zaplenila oko 500 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, vagicu za precizno merenje, kao i manju sumu novca.

Pretresom stana i drugih prostorija u Starom gradu koje koristi osumnjičeni S. Đ., policija je pronašla tri kesice sa oko 50 grama praškaste materije nalik na amfetamin i još dve sa oko 60 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Droga
foto: MUP

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video:

02:08

ALKOHOL ZAMENILA DROGA? Za nedelju dana 31 vozač, mlađi od 24 godine, upravljao vozilom pod uticajem narkotika (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.