Spremao im zasedu na skuteru, pa ga ubili od batina palicama u šumi!

Detalji brutalnog ubistva

Spremao im zasedu na skuteru, pa ga ubili od batina palicama u šumi!

Vuk J. je spremao napad na vozilo, ali su ga putnici u njemu na vreme uočili i preduhitrili ga, te se brutalno obračunali s njim
Objavljeno:

Vuk J. (24) iz beogradskog naselja Kaluđerica, koji je 19. oktobra otet, a zatim bejzbolkom isprebijan u šumi i go izbačen iz gepeka na parking FK Partizan, najverovatnije je stradao u obračunu dve suparničke kriminalne grupe u koji je bio upleten, objavio je "Alo". Brutalno ubistvo u Beogradu: Oteli ga, mučili, pa golog ostavili kod stadiona! Prema jednoj od verzija koje su se juče mogle čuti, Vuk J. je spremao napad na vozilo, ali su ga putnici u njemu na vreme uočili i preduhitrili ga, te se brutalno obračunali s njim! - Njega je, navodno, vođa jedne kriminalne grupe poslao da “raščisti” račune sa suprotstavljenom ekipom. Bio je na skuteru i čekao da oni naiđu. Međutim, oni su ga na vreme uočili, ustremili se automobilom na njega, oborili ga sa skutera i tukući ga sve vreme ubacili u gepek. Pojedini su navodno videli da je Vuk kod sebe imao pištolj, koji su mu odmah oduzeli - kaže izvor iz istrage.

Kako su žitelji Malog Mokrog Luga, gde je Vuk otet, juče ispričali, dok je trajalo Vukovo batinanje, u ulici se stvorila dugačka kolona, ali niko nije smeo da izađe iz vozila i zaustavi makljanje mladića. - Ljudi su ga videli parkiranog nedaleko od Bosanske ulice, gde je otet. A otmica je trajala prilično dugo. Trojica su ga nemilosrdno tukla dok ga nisu polusvesnog ubacila u automobil - rekao je jedan od očevidaca ove otmice. Podsetimo, povređenog mladića su otmičari odvezli u šumu, tamo su ga skinuli golog i svirepo udarali palicama. Nakon toga, oni su ga ponovo stavili u kola i izbacili na parkiralištu u Humskoj ulici. Prolaznici su ga našli i odmah je bio zbrinut u Urgentnom centru, gde je uspeo da ispriča šta mu se dogodilo. Na osnovu njegove izjave, locirani su D. K. i D. N. i odmah privedeni, ali za trećim učesnikom ove brutalne otmice se još traga, kao i za automobilom kojim su se služili prilikom kidnapovanja. Kasnije tokom noći, podlegao je strašnim povredama koje su mu naneli palicama po glavi i telu. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.