SKANDALOZNE VESTI STIŽU IZ ZADRUGE: Golubovića saslušavaju zbog veza sa klanom Velje Nevolje!
Kristijan Golubović, Foto: RTV Pink printscreen

opala

SKANDALOZNE VESTI STIŽU IZ ZADRUGE: Golubovića saslušavaju zbog veza sa klanom Velje Nevolje!

On bi mogao bi da iz rijalitija „Zadruga” bude priveden u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala

Objavljeno:

U sklopu istrage protiv klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja (36) i Marka Miljkovića zvanog Mare, isplivalo je još jedno, za mnoge neočekivano ime, Aleksandar Kristijan Golubović (53), žestoki momak devedesetih, a sada zvezda rijaliti programa.

On bi mogao bi da iz rijalitija „Zadruga” bude priveden u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala u Makiš i saslušan na okolnosti svog poznanstva sa Belivukom i Miljkovićem , prenose pojedini beogradski mediji.

O njihovim vezama i poznanstvu svedoči i fotografija do koje je naš list ekskluzivno došao, a na kojoj su snimljeni Belivuk i Kristijan na fudbalskom terenu stadiona FK Partizan u Beogradu. Sa njima u društvu nalazi se još jedan mladić.

Kristijan bi mogao da bude saslušan zbog svog prijateljstva sa Belivukom, a ispituje se i da li je možda dilovao drogu sa njim. Njihovo poznanstvo datira odavno, a slika sa stadiona nastala je pre desetak godina. Ne treba zaboraviti da je Golubović bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu.

Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj. Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. U međuvremenu je izdržao kaznu od osam godina zatvora, a 16. aprila prošle godine izašao je sa robije.

Bonus video:

02:04

KO JE NASLEDNIK VELJKA BELIVUKA? Stručnjaci upozoravaju: KRVAVI obračuni tek slede! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.