HRVAT IZNEO ŠOKANTNU ISPOVEST O ARKANU: Ja sam postavio tu užad!
Arkan, Foto: Epa/Drago Vejnović

evo šta kaže

HRVAT IZNEO ŠOKANTNU ISPOVEST O ARKANU: Ja sam postavio tu užad!

Ja sam postavio tu užad

Objavljeno:

Nedugo nakon što je građanima na pijaci u Dubravi “upao” u oko jeziv prizor konopaca nalik omčama za vešanje na stablu pa su intervenisali policajci i vatrogasci, došli smo do aktera poruke. Reč je o Ivanu Rubelju (71), poznatijem kao “tata ćevapa” kojem je policija napisala preršajnu prijavu od 500 kuna za narušavanje javnog reda i mira.

– Ja sam postavio tu užad! I nije ih četiri kako pišu, već pet. I to nije bila nikakva politička poruka, niti je usmerena na ičiji rad odnosno nerad. To je šaljiva poruka svim kockarima koji od petka ujutro do nedjelje uveče opsedaju pijacu počevši od kladionice, lutrije i kazina. Sama sirotinja na socijali i penzioneri. Trebate videti kako se samo oni guraju da se što pre reše novca. Očito da ga imaju za bacanje – priča za Jutarnji list Ivan Rubelj koji je omče postavio, kako kaže, u pola bela dana u subotu sa prijateljima ispred svojeg ugostiteljskog objekta.

– Bio sam kockar dobitnik, a ne gubitnik. Međutim, prestao sam kockati kad se u igru ubacio pokojni Arkan. Počela su varanja. Pobede su bile nemoguće. I odustao sam. Ali ja sam novca za kocku imao, ali ljudi koji se svakodnevno, a najviše od petka do nedelje guraju pred ovim tu radnjama za igre na sreću, novca nemaju za život, ali ga nekako negde pronađu za kocku.

– Verujem da im socijala ode na kocku. I to me ljuti. Ja i u 71. godini života radim. Širim poslovanje. Otvorile su se i nove mogućnosti za poslovanje u Libiji, jer tamo je okončan rat. Radi ću dokle god mogu. Pre 18 meseci postao sam tata. A na mom grobu, kad umrem, stajaće umesto krsta dva šiš ćevapa. Do tada će biti okončan sudski postupak zbog tih vešala. Svu sam odgovornost preuzeo na sebe jer je to bila moja inicijalna ideja, ali uveren sam da ću biti oslobođen jer nikome ništa nisam loše učinio a kockanje je zlo današnjice – zaključuje Rubelj.

Bonus video:

04:03

PALMA DEMISTIFIKOVAO ODNOS CECE I ARKANA: Obožavao je, mogla je da ga ućutka pred svima (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.