DVE ŽENE SU ZA USKRS POSETILE ZABELU! Supruge ozloglašenih ubica donele uskršnja jaja, jedan je ostao bez njih
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

šok

DVE ŽENE SU ZA USKRS POSETILE ZABELU! Supruge ozloglašenih ubica donele uskršnja jaja, jedan je ostao bez njih

Sve duži boravak unutar zidina i sve manje nade za izlazak na slobodu rezultirali su brakorazvodnim parnicama, jer lepše polovine nisu mogle da ih čekaju do penzije

Objavljeno:

Razdvojenost i ljubav preko žice učinili su svoje, pa su se većini „beretki” u Zabeli brakovi raspali. Neki su u startu odustali od braka na daljinu, a neki su to učinili godinama kasnije. Zbog toga su za ovaj Uskrs u požarevačkoj Zabeli jedino Milorada Ulemeka Legiju (53) i Zvezdana Jovanovića Zvekija (56), osuđenog na 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, posetile njihove supruge.

– Samo je Legiji došla nevenčana supruga Aleksandra Ivanović, a Zvezdanu njegova žena Olivera. One su im donele pakete i uskršnja jaja. Pošto se njih dvojica nalaze u najčuvanijem delu, „Alkatrazu”, oni su mogli da se jajima kuckaju u sobi za posete, ali ovaj put bez neprobojnog stakla, koje im je skinuto prošle godine. Osim toga, Legija i Zvezdan redovno zovu svoje porodice, a Zvezdan je, i pored visoke kazne, pozitivan – kaže izvor.

Međutim, ostale „beretke” u Zabeli nisu obišle supruge, već njihove porodice. Sve duži boravak unutar zidina i sve manje nade za izlazak na slobodu rezultirali su brakorazvodnim parnicama, jer lepše polovine nisu mogle da ih čekaju do penzije. Tako se Nenad Bujošević (52), kum Milorada Ulemeka Legije, osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića, 2016. sporazumno razveo od supruge Sanje (46). Rambo je u samici skoro 20 godina, a sa Sanjom ima punoletnog sina i ćerku.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.