NASILJEM REGULIŠU DUGOVE U Medveđi dužnika dvojica muškaraca brutalno prebili motkama i besumučno šutirali nogama
Foto: Profimedia

ZLOSTAVLJALI DUŽNIKA

NASILJEM REGULIŠU DUGOVE U Medveđi dužnika dvojica muškaraca brutalno prebili motkama i besumučno šutirali nogama

Povređeni je u toku istog dana medicinski zbrinut na Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra

Objavljeno:

Pripadnici leskovačke policijske uprave u toku dana su na Veliku subotu, 1. maja, uhapsili su A.V. (32) i njegovog rodjaka V.V. (31) iz podplaninskog sela Retkocera,nadomak Medveđe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilništvo i nanošenje težih telesnih povreda drugom licu.

Kako nezvanično saznajemo,a prenosi lokalni vebportal, okrivljeni su u četvrtak 29.aprila, na Veliki četvrtrak, u večernjim satima nakon kraće rasprave, na puteljku drvenom motkom i nogama isprebijali svog zemljaka (53) nanevši mu više udarca po glavi i telu. Povređeni je u toku istog dana medicinski zbrinut na Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra.

Prema našim nezvaničnim informacijama, oštećeni je imao prelom nadlaktice i više modrica po telu i ogrebotina po licu. Ove povrede su uspešno sanirane na Urgentnom odeljenju i on je tokom iste večeri pušten na kućno lečenje. Nakon identifikacije nasilnika leskovačka policija je na predlog javnog tužioca Osnovnog suda u Lebanu nasilnicima odredila policijsko zadržavanje. Oni će nakon praznika, Prvog maja i Uskrsa, biti privedeni na saslušanje nadležnom tužiocu. Nezvanično. medijima je rečeno do je do ove nesvakidašnje tuče došlo zbog međusobnih finasijskih obaveza u kojima je deblji kraj tuče „pripao“ dužniku.

Da su motke i motike postale glavna „alatka“ u međusobnim potraživanjima i ubeđivanjima potvrđuje i slučaj od pre par dana kada je leskovačka policija privela M.S.(31) i Z.M.(48) iz podplaninskog zaseoka sa druge strane planine Radan ,prema Žitorađi. Oni su dan ranije u popdnevnim satima motkama isprebijali 29-godišnjeg mladića koji im je navodno namerno oštetio autombil.

I njima je nadležni tužilac odredio policijsko zadržavanje od 48 sati te će i oni kao i njihove „kolege“ batinaši iz Medvedje biti na saslužanje nakon praznika pred nadeležnimn tužiocem Višeg suda u Leskovcu.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.