SLAVKU PLAVŠIĆU IZREČENA PRESUDA: Zbog TEŠKOG UBISTVA bivšeg tasta 2019. osuđen na 19 GODINA ZATVORA!
Zatvor, Foto: Zorana Jevtić

osuđen

SLAVKU PLAVŠIĆU IZREČENA PRESUDA: Zbog TEŠKOG UBISTVA bivšeg tasta 2019. osuđen na 19 GODINA ZATVORA!

Nesrećni čovek je nasmrt prebijen ispred porodične kuće u Proleterskoj ulici u Kovilju

Objavljeno:

Danas je prvostepenom presudom na 19 godina zatvora, u Višem sudu u Novom Sadu osuđen Slavko Plavšić (32) iz Kovilja zbog teškog ubistva bivšeg tasta Josipa Baranjija (61), koje se odigralo 6. maja 2019.

Nesrećni čovek je nasmrt prebijen ispred porodične kuće u Proleterskoj ulici u Kovilju.

Prilikom izricanja presude, predsednica sudskog veća Ivana Josifović je naglasila da je Plavšić počinio krivično delo oko 45 minuta posle ponoći, a da mu je sposobnost da shvati šta je učinio bila smanjena, ali ne bitno.

Plavšić je te noći došao do kuće Baranjija u Proleterskoj ulici i udarajući po prozoru dozivao svoju bivšu vanbračnu suprugu. Iz kuće su izašle njena majka i maloletna ćerka, a zatim i Josip Baranji, na kojeg je Plavšić u alkoholisanom stanju nasrnuo udarajući ga rukama i nogama.

- Nedvosmisleno je utvrđeno da je reč o teškom ubistvu - kazala je sudija Josifović obrazlažući presudu ističući da nije prihvaćena odbrana okrivljenog da je sada pokojni Josip njega prvi napao.

Plavšić će na ime nematerijalne štete, zbog pretrpljenih duševnih bolova i patnje, morati da plati Josipovoj supruzi 1.200.000 dinara, svojoj bivšoj vanbračnoj ženi 800.000 dinara i njenom bratu 300.000 dinara.

Bonus video:

01:41

DA ANĐELA DIMITRIJEVIĆ PREŽIVI, PROHODA i NASTAVI DA ŽIVI SVOJ MLADI ŽIVOT!

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.