ŽENE IZ JAGODINE PODNELE 393 KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV TEPIĆ: Grad objavio nove informacije
Marinika Tepić, Foto: Emilija Jovanović

novi momenti

ŽENE IZ JAGODINE PODNELE 393 KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV TEPIĆ: Grad objavio nove informacije

U prijavi se navodi da je Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo

Objavljeno:

Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas su žene zaposlene u javnom sektoru u tom gradu predale 393 krivčne prijave protiv Marinike Tepić, saopšteno je iz Grada Jagodine.

U prijavi se navodi da je Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo Izazivanje panike i nereda, po članu 343. stav 2. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Krivičnu prijavu predala je pomoćnik gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

Ona je rekla da su 393 žene podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najstrašniji i najsuroviji način uvredila ne samo žene zaposlene u javnom sektoru, već i sve žene Jagodine.

"Veliko je interesovanje žena u Jagodini zato što smo uvređene i ogorčene, ne samo mi nego i naše porodice, očevi, muževi, braća, sinovi, unuci, jer veće uvrede nismo mogli da doživimo od onih koje je izrekla Marinika Tepić", izjavila je Jovanović po izlasku iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

U krivičnoj prijavi stoji da je okrivljena dana 11. aprila 2021. godine gostovala u emisiji Utisak nedelje na televiziji NovaS i tokom jednog od svojih izlaganja izrekla: Moj angažman ubuduće evo upravo iz Jagodine, ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, grada mraka, sile i tame jeste da gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli. Da postoje tačno jedinice stambene, objekti, zgrade, koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:56

NAJČEŠĆA PREVARE GRAĐANA SA OSIGURANJEM: Šta kada se utvrdi lažna prijava (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.