RANJENI MLADIĆ NA LEŠĆU META BELIVUKOVE EKIPE? Nevolja naredio ubistvo iz zatvora, družio se sa pogrešnim čovekom!
Pokušaj ubvistva na Lešću, Foto: Foto: Kurir/Ana Paunković

šok

RANJENI MLADIĆ NA LEŠĆU META BELIVUKOVE EKIPE? Nevolja naredio ubistvo iz zatvora, družio se sa pogrešnim čovekom!

Izvor podseća da je pre nekoliko dana u ćeliji Belivukove desne ruke, Marka Miljkovića, pronađen mobilni telefon, koji mu je ilegalno doturen

Objavljeno:

Marka N. (24), koji je prekjuče ranjen na groblju Lešće u Beogradu dok je bio na pomenu ubijenom rođaku, bio je u prijateljskim odnosima sa ubijenim vođom Partizanove navijačke grupe Alkatraz, Ljubomirom Markovićem Kićom (37).

Marković je likvidiran 1. novembra 2019. na Voždovcu, a njegova smrt nije rasvetljena, međutim, kako kaže izvor, postoje određene indicije koje ukazuju na to šta bi mogao da bude motiv. Kako su pisali mediji, Kića je pre ubistva navodno nameravao da se povuče sa tribine i da oformi novu navijačku grupu. Kako kažu upućeni, to se navodno nije svidelo Veljku Belivuku, vođi druge frakcije Partizanovih navijača. Inače, Belivuk je uhapšen 4. februara i sumnjiči se za najteža krivična dela.

Izvor kaže da je, s obzirom na to da je ranjeni Marko N. bio u dobrim i bliskim odsnosima sa Kićom, jedan pravac istrage usmeren i ka toj činjenici. "Istraga pucnjave na groblju ide u nekoliko pravaca. Istražitelji za sada ne isključuju ni mogućnost da je napad na Lešću povezan sa likvidacijom Markovića i sa sukobom koji je on navodno imao sa ekipom Veljka Belivuka", objašnjava izvor. O tome da je Marko N. bio blizak Kići govori i fotografija sa Kićine sahrane, na kojoj se vidi da je Marko N. u prvom redu među ožalošćenima, odmah pored osobe koja nosi krst i Markovićevu sliku.

Izvor podseća da je pre nekoliko dana u ćeliji Belivukove desne ruke, Marka Miljkovića, pronađen mobilni telefon, koji mu je ilegalno doturen.

"Telefon je na veštačenju, a postoje saznanja o tome da je su preko njega davane instrukcije delu grupe koja je na slobodi", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Istražitelji sumnjaju da je napad na Lešću bio planiran, a sumnja se da je napadač sakriven iza jednog spomenika čekao pogodan trenutak da zapuca. U trenutku pucnjave pored Marka N., koji ima dosije u policiji, bilo je mnogo ljudi, a napadač mu je prišao i ispalio više hitaca. Pogodio ga je u nogu i pobegao. Očevici su ispričali da je pucač na licu nosio silikonsku masku.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.