POTRAGA I DALJE TRAJE: Na Lešću na mestu nesreće pronađena lokva krvi, jedan detalj odao je napadača!
Policija, Foto: Printscreen/Youtube

traži se

POTRAGA I DALJE TRAJE: Na Lešću na mestu nesreće pronađena lokva krvi, jedan detalj odao je napadača!

M. je bio na pomenu Božidaru Nikoliću

Objavljeno:

M. N. (24) je ranjen na desetogodišnjem pomenu ubijenom rođaku Božidaru Nikoliću (31), kada mu je na groblju Lešće u Beogradu prišao napadač sa silikonskom maskom na licu i ispalio više hitaca. Pucnjava se dogodila juče oko 12 sati, a povređeni mladić, koji ima dosije u policiji i navodno je povezan s navijačima, privatnim vozilom prebačen je u bolnicu.

- M. je bio na pomenu Božidaru Nikoliću, koji je likvidiran 20. aprila 2011. Napadač, koji se krio iza jednog spomenika, prišao je Marku i izvadio pištolj. Pogodio ga je u nogu, pa pobegao ka naselju Slance - kaže izvor i nastavlja:

- U tom trenutku na groblju je bilo mnogo ljudi, gužva je bila. Uspaničeni rođaci i prijatelji su odmah preneli Marka do kola i odvezli ga u bolnicu. Na Lešće je ubrzo stigla i policija, a uviđaj je trajao satima. Na mestu pucnjave bila je i lokva krvi.

Očevici pucnjave ispričali su da su čuli da je osoba koja je pucala iz pištolja imala silikonsku masku, što je, podseća izvor, zaštitni znak pucača zaraćenih klanova.

- Pretpostavlja se da je napadač na groblje ušao sa donje strane i da je skriven među spomenicima čekao da M. N. dođe na Božidarev grob. Navodno, ispaljena su najmanje tri hica, od kojih je jedan pogodio metu, a očevici su ispričali da su čuli čak šest hitaca - kaže sagovornik.

Izvor dodaje i da istražitelji sumnjaju da je ovaj napad bio planiran. Prema njegovim rečima, sudeći po načinu na koji je ovaj napad izveden, veruje se da je namera pucača bila da ubije Nikolića.

- Na Lešću nema video-nadzora, a groblje ima nekoliko ulaza i prilično je veliko. Takođe, u trenutku napada oko mete je bilo mnogo ljudi. Da je napadač hteo da ga opomene, ne bi rizikovao da to radi pred toliko ljudi - objašnjava izvor.

Bonus video:

00:34

POGLEDAJTE UKP U FILMSKOJ AKCIJI: Ispalio je raketu iz zolje na restoran, a onda mu je policija ušla u stan! (VIDEO)

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.