OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE DEVOJČICE KOJA SE OBESILA U SRBIJI: Njegove reči lome
Policija, ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

neopisiva tragedija

OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE DEVOJČICE KOJA SE OBESILA U SRBIJI: Njegove reči lome

Devojčica se obesila u dvorištu porodične kuće, a pronašli su je majka i brat

Objavljeno:

U dvorištu kuće u prigradskom naselju Višnjak u Kragujevcu sinoć je pronađeno telo petnaestogodišnje A. S.

Prema informacijama iz istrage, devojčica se obesila u dvorištu porodične kuće, a pronašli su je majka i brat. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla na lice mesta. Lekari su pokušali da reanimiraju devojčicu, ali joj nije bilo spasa, pišu "Novosti".

U ovom naselju vladaju tuga i neverica. Ispred porodične kuće okupili se najbliži. Niko nije smogao snage da bilo šta kaže o teškoj nesreći koja ih je zadesila. Komšije koje znaju ovu porodicu takođe su u neverici.

- Strašno, još ne mogu da poverujem da se to desilo. Bila je divno dete, koliko znamo dobar đak. Kakva li je to sila koje tako dobro dete uze - kao za sebe priča jedna komšinica.

Komšije kažu da je reč o dobroj i vrednoj porodici. Tragično preminula devojčica živela je u kući sa bakom, majkom, starijim bratom i mlađom sestricom. Otac im je na privremenom radu u Italiji.

- Koliko znamo nisu imali materijalnih problema, ni u čemu nisu oskudevali. Niko još ne može da poveruje da se desila tako teška tragedija. Ništa na to nije ukazivalo - govore žitelji ovog naselja koji dobro poznaju porodicu.

Devojčica je išla u osmi razred Osnovne škole "Dragiša Mihailović". Direktor škole Dalibor Tvrdišić je povodom ovog događaja održao konferenciju za medije.

- Danas je veoma tužan dan u OŠ "Dragiša Mihailović". Obavešteni smo da je učenica osmog razreda naše škole iznenada preminula. Njena vedrina, osmeh i druželjubivost svima će nam nedostajati. Naše iskreno saučešće izjavljeno je porodici. Ovaj tragičan događaj veoma je potresao naše učenike i nastavnike - navedeno je u saopštenju škole.

Direktor je rekao da je redovno pohađala nastavu, bila dobar đak, pozitivna, omiljena u odeljenju. Dodao je da je polagala probni završni ispit i pokazala dobre rezultate. Ništa, kaže, nije ukazivalo na tragičan ishod.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.