OKONČANA DRAMA U SOLITERU NA NOVOM BEOGRADU: Vatrena stihija uništila unutrašnjost zgrade! (FOTO/VIDEO)
Bulevar Mihajla Pupina, Foto: Adria Media TV

drama

OKONČANA DRAMA U SOLITERU NA NOVOM BEOGRADU: Vatrena stihija uništila unutrašnjost zgrade! (FOTO/VIDEO)

Na licu mesta su još uvek vatrogasci, a stanarima je rečeno da po jedan član domaćinstva može da se vrati u stan

Objavljeno:

Prava drama odigrala se danas popodne u višespratnici u Bulevaru Mihajla Pupina 218 u Novom Beogradu. Sve je počelo neobičnim zvucima. oko 17.30 časova.

"Čuli smo neku neobičnu buku, ličilo je kao da deca bacaju petarde ili da neko puca. Onda se sve zadimilo, nismo znali šta se tačno dešava, a disali smoo sve teže i teže", rekao je jedan od stanara nebodera.

Hodnici su se brzo ispunili gusrim crnim dimom koji je ulazio u stanove i gušio ljude, a počeo je da se vije i iznad solitera. Srećom, neko je bio dovoljno priseban da pozove vatrogasce koji su brzo došli na lice mesta.

"Došla je kolona vatrogasnih kamiona, cisterne, čak i kamion sa lestvama. Ali onda mnogi od njih nisu mogli da prođu zbog autmobila koji je bio parkiran na kolovozu. Nastao je pravi haos. Vatrogasci su pod punom opremom trčali do zgrade koja ima 17 spratova, svaka čast tim momcima", rekao je jedan od stanara.

Novi Beograd, Vatrogasci, Evakuacija, Požar
foto: Ana Paunković

Vatrogasci su pomagali evakuaciju stanara a onda su čuli da je u jednom od stanova trudnica koja se zbog poodmakle trudnoće teško kretala. Prvi zadatak vatrogasaca je bio da je bezbedno evakuišu, što su na kraju i uspeli. Na licu mesta su se pojavili i policija i ekipe Hitne pomoći. Došle su i ekipe Elektrodistribucije koje su isključile struju u neboderu.

00:48

OKONČANA DRAMA U SOLITERU U NOVOM BEOGRADU: Požar ugašen, nema povređenih, trudnica bezbedna

Požar je brzo lokalizovan, a ispostavilo se da je požar izbio u strujomerima, mada će tek istraga pokazati šta je tačno izazvalo ovaj požar koji je mogao da se pretvori u pravu katastrofu.

Na licu mesta su još uvek vatrogasci, a stanarima je rečeno da po jedan član domaćinstva može da se vrati u stan.

Bonus video:

00:10

POŽAR U CENTRU BEOGRADA, FRANCUSKA U PLAMENU

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.