LOBANJA PRELOMLJENA, REBRA IZLOMLJENA: Gotova je obdukcija Vojislava iz Balinovaca
Vojče, Foto: Filip Plavčić

stigla potvrda

LOBANJA PRELOMLJENA, REBRA IZLOMLJENA: Gotova je obdukcija Vojislava iz Balinovaca

Svi koji su ga poznavali u neverici su kako je nastradao, jer je Vojislav Vojča S. bio miran čovek.

Objavljeno:

Rezultati obdukcije su pokazali da je smrt Vojislava S. Vojče iz Balinovca bila nasilna, kako navodi Više javno tužilaštvo.

"Obdukcija je pokazala da je smrt nasilna i da je nastupila neposredno usled višestrukih preloma lobanje sa nagnječenjima mozga, preloma rebara sa nagnječenjem pluća, mnogostrukih krvnih podliva i drugih, koje su nanete više puta dejstvom tupine mehaničkog oruđa, i u trenutku nastanka su predstavljale tešku telesnu povredu opasnu po život, koja se završila smrtnim ishodom stoji u zapisniku o izvršenoj obdukciji Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, po naredbi Višeg javnog tužilaštva u Vranju..

Podsetimo, Policijskoj upravi u Vranju 26. marta prijavljen je pronalazak leša pokojnog Vojislava S. Nakon izvršenog pregleda tela pokojnika, mrtvozornik je ukazao na povrede koje ukazuju da se radi o sumnjivoj smrti. Iz tih, razloga, Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je vršenje uviđaja i obdukciju tela, koju je obavio Zavod za sudsku medicinu u Nišu.

Policija je brzom akcijom, uhapsila I. Š. (25) iz Vranja neposredno nakon što je, kako se sumnja, usmrtio pedesetogodišnjeg sugrađanina, Vojislava S. iz Balinovca, sela nadomak Vranja.Uhapšeni se sumnjiči da je 26. marta u dvorištu porodične kuće u Vranju, nakon kraće rasprave, zadao više udaraca pedesetogodišnjaku, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Nasilna smrt Vojislava S. iz sela Balinovac, rođenog 1971.godine, čije je beživotno telo pronađeno u Vranju u Ulici Pere Mačkatovca, 26. marta nije ostavila ravnodušnim sve one koji su ga poznavali.

Vojislav S. bio je poznat vranjskoj javnosti kao Vojča iz Balinovca. Vojislav je nekada radio u fabrici obuće “Koštana”. Bio je prisutan na javnim gradskim događanjima, miran čovek, komunikativan, dobrodušan, nasmejan. Vojislav je bio učesnik mnogih humanitarnih akcija, ranije i čest gost lokalnih radio stanica u humorističkom delu programa, duhovit, raspoložan i uvek spreman za šalu. Zaljubljenik u pozorište i redovni gost.

Poslednjih godina živeo je u Vranjskoj Banji. Svi koji su ga poznavali u neverici su kako je nastradao, jer je Vojislav Vojča S. bio miran čovek.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.