OGLASIO SE POZNATI SRPSKI VODITELJ NAKON NAPADA: Otkrio je ko ga je i zašto TUKAO PALICAMA!
Daško Milinović, Foto: Printscreen/Youtube

napad na novinara

OGLASIO SE POZNATI SRPSKI VODITELJ NAKON NAPADA: Otkrio je ko ga je i zašto TUKAO PALICAMA!

On kaže da nije zadobio teške povrede i dodaje da su ga dvojica napadača pratila nekoliko dana unazad

Objavljeno:

Kako je izjavio radijski voditelj Daško Milinović za Tanjug, sumnja da su ga jutros u napadu tukli palicama upravo mladi fašisti, naročito zbog njegovog antifaštičkog aktivizma.

Milinković, koji je novinar i deo radijskog dvojca "Daško i Mlađa", napadnut je rano jutros u Ulici Vojvode Knićanina u Novom Sadu dok je išao na posao, a nešto kasnije policija je uhapsila jednog od napadača, dok se za drugim traga.

On kaže da nije zadobio teške povrede i dodaje da su ga dvojica napadača pratila nekoliko dana unazad.

Smatra da je to u neku ruku bila srećna okolnost, jer je, kaže, mogao da nasluti šta će se desiti kada je primetio da mu se približavaju.

- Napadnut sam zbog mog javnog angažmana. Ovo je klašičan primer napada fašista na antifašiste. S obzirom da su me i ranije pratili, uspeo sam da predupredim njihov napad i da se dobro zaštitim - naveo je Milinović i dodao da je najviše udaraca primio u predelu nadlaktice.

On navodi ida su ga dva mlada napadača starosti između 20 i 25 godina napala šipkama i da su mu u oči poprskali biber sprej, kao i da je imao sreće, jer napadači nisu bili verzirani u to što rade.

Iako je krvario, Milinović je otišao na posao, a lekarima se javio na sugestiju slušalaca njegove emisije i kolega.

- Bio sam u policiji, razgovarao sam i sa načelnikom novosadske policije, kao i sa tužiocem i imam osećaj da će policija brzo pronaći napadače - naveo je Milinović uz poruku da oni koji su ga napali, zapravo nisu uspeli u svojoj nameri, pošto, kako kaže, kod njega nema nikakvog straha.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.