OGLASILA SE SANDRA DENDA POVODOM SMRTI ORGANIZATORKE "KUĆE OD SRCA": Ona je preživela INDETNIČNU NESREĆU
Sandra Denda, Foto: Printscreen

ogromna tuga

OGLASILA SE SANDRA DENDA POVODOM SMRTI ORGANIZATORKE "KUĆE OD SRCA": Ona je preživela INDETNIČNU NESREĆU

Podsetimo, organizatorka emisije “Kuća od srca” J.M. preminula je u Opštoj bolnici u “Studenici”, nakon stravičnog udesa na Ibarskoj magistrali

Objavljeno:

Sandra Denda, bivša voditeljke emisije “Kuća od srca”, koja je na identičan način u saobraćajnoj nesreći teško povređena tokom snimanja serijala, kaže da ju je jako uznemirala vest o nesreći u kojoj je život izgubila organizatorka serijala “Kuća od srca” Jasmina Mihajlović.

– Jako me je potresla vest. U šoku sam, žao mi je kolega koje su nastradale – rekla je potresena Sandra Denda.

Podsetimo, organizatorka emisije “Kuća od srca” J.M. preminula je u Opštoj bolnici u “Studenici”, nakon stravičnog udesa na Ibarskoj magistrali.

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali povređen je i jedan muškarac.

Kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.