DRŽAVNI SEKRETAR IZ SRBIJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU! U kolima bio sa suprugom i ćerkom, automobil morao da se seče
Foto: Profimedia, Google maps

NESREĆA NA PUTU

DRŽAVNI SEKRETAR IZ SRBIJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU! U kolima bio sa suprugom i ćerkom, automobil morao da se seče

Prema tim navodima, NJilaša i suprugu su iz automobila oslobodili uz pomoć rezača metala, dok je devojčica, koja je sedela pozadi prošla nepovređena

Objavljeno: 14:01h

Državni sekretar u Ministarstvu pravde Srbije, Mihalj NJilaš, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj. On i njegova supruga su smešteni u bolnicu, dok je kćerka od 11 godina ostala nepovređena, javili su mediji u Mađarskoj.

NJilaš se automobilom survao u kanal dubok tri metra u blizini mesta Kočer, preneo je portal Slobodni Mađar so pisanje medija iz Mađarske.

Prema tim navodima, Njilaša i suprugu su iz automobila oslobodili uz pomoć rezača metala, dok je devojčica, koja je sedela pozadi prošla nepovređena.

Portparol mađarske Nacionalne službe hitne pomoći, Pal Đerfi, rekao je da su dve odrasle osobe hospitalizovane sa povredama grudnog koša, a sumnja se i na povredu kičme. Okolnosti pod kojima je došlo do nezgode se još uvek istražuju, preneli su mađarski mediji.

Ovo nije prva nezgoda u kojoj je učestvovao funkcioner Saveza vojvođanskih Mađara i bivši pokrajinski sekretar za obrazovanje. Njilaš je 2017. godine svojim automobilom usmrtio pešaka u blizini Subotice, ali je 2019. godine oslobođen optužbi za taj slučaj.

Bonus video:

(Espreso/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.