DEVOJKA (23) POGINULA U TEŠKOJ NESREĆI NA MOTORU: Sumnja se da je uzrok nesreće NEPRILAGOĐENA BRZINA
Nesreća na motoru, Foto: Profimedia

NESREĆA

DEVOJKA (23) POGINULA U TEŠKOJ NESREĆI NA MOTORU: Sumnja se da je uzrok nesreće NEPRILAGOĐENA BRZINA

Prema nezvaničnim informacijama vozač nema teške telesne povrede i nije bio pod dejstvom alkohola, i on i nastradala devojka su imali zaštitne kacige

Objavljeno:

Katrin T. (23), devojka iz Stare Moravice poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Stara Moravica – Bačka Topola. Devojka se nalazila na mestu suvozača na motoru.

Nesreća sa tragičnim ishodom dogodila se u nedelju oko 12,30 časova kada je vozač motora „kavasaki“ G. Đ., takođe iz Stare Moravice, star 29 godina, sleteo motociklom sa puta. Između Moravice i Bačkog Sokolca, izleteli su ispred krivine i motocikl je skliznuo u njivu i kanal. Devojka je zbog teških povreda i pored toga što su lekari učinili sve da je spasu u subotičkoj Opštoj bolnici, nažalost, preminula.

„Blicu“ je potvrđeno u Policijskoj upravi Subotica i Višem javnom tužilaštvu da je do nesreće došlo najverovatnije zbog neprilagođene brzine tokom vožnje i da je vozač izgubio kontrolu nad motorom. Prema nezvaničnim informacijama vozač nema teške telesne povrede i nije bio pod dejstvom alkohola, i on i nastradala devojka su imali zaštitne kacige.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.