BRAČNI PAR IZ NIŠA JOŠ UVEK ŽIVOTNO UGROŽEN: Prikačeni su na respirator, lekari im se bore za život!
Ilustracija, Foto: Profimedia

životno ugroženi posle saobraćajne nesreće

BRAČNI PAR IZ NIŠA JOŠ UVEK ŽIVOTNO UGROŽEN: Prikačeni su na respirator, lekari im se bore za život!

Oboje su priključeni na aparat za veštačku ventilaciju, piše Kurir

Objavljeno:

Bračni par iz Niša Lj. N. (80) i D. A. (75) koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u nedelju oko 14.30 sati na Bulevaru Nemanjića i dalje su životno ugroženi.

Oboje su priključeni na aparat za veštačku ventilaciju, piše Kurir.

Podsetimo, dok su bili na pešačkom prelazu na njih je juče naletela Nišlijka (53) svojim automobilom "golf 4". Saobraćajna nesreća se dogodila na prelazu kod takozvanog Elektronskog naselja na mestu gde se prelazi Gabrovačka reka.

- I muškarac i žena, odmah nakon prijema u Urhentni centar u Nišu juče popodne, poslati su na hitnu dijagnostiku, usled koje je utvrđeno da oba pacijenta imaju višestruke ortopedske i neurohirirške povrede. Kod pacijentkinje dominiraju teške povrede ekstremiteta, karlice i glave, zbog čega je priključena na aparat za veštačku ventilaciju, trenutno je stabilno, ali je neposredno životno ugrožena i u teškom stanju. Kod pacijenta se uglavnom radi o teškim povredama glave, te je zbog toga i on odmah po prijemu, priključen na aparat za veštačku ventilaciju i životno je ugrožen. Oba pacijenta smeštena su u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju - rekli su u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Automobil je išao iz pravca Sremske ulice preko kružnog toka, prema tržnom centru.

Nišlijka koja ih je udarila je sve vreme nakon nesreće bila uplakana, strahujući za živote starijih sugrađana na koje je naletela.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.