SMRT U MAJDANPEKU POD VELOM TAJNI! Predsednica Osnovnog suda pronađena je mrtva u stanu, 1 stvar je posebno čudna
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

jezivo

SMRT U MAJDANPEKU POD VELOM TAJNI! Predsednica Osnovnog suda pronađena je mrtva u stanu, 1 stvar je posebno čudna

Podsetimo, nesrećna žena juče je pronađena u stanu svoje koleginice s posla sa kojom je provela celo prethodno veče

Objavljeno:

Uzrok smrt predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku Gordane Milentijević (54), koja je juče pronađena mrtva u stanu koleginice sa posla, i dalje je misterija. Jedna stvar je posebno čudna, a to je da njenoj porodici i dalje nije saopšteno da li se radi o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

Sestra preminule žene Snežana rekla je da je u šoku nakon saznanja da je Gordana mrtva i da porodica još uvek nema informacije kako je do tragedije došlo, prenosi Objektiv.

" Nemamo pravu informaciju, još uvek se ne zna da li je ubijena ili je umrla prirodnom smrću. Pozvala nas je u petak, ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi ova tragedija. Nije bila bolesna, osim povišenog pritiska, nije imala nikakvih zdravstvenih problema", kroz plač priča sestra Snežana, piše Objektiv.

Snaja Mirjana Milentijević nije ništa znala o nemilom događaju sve dok je, kako kaže, nije pozvao Gordanin suprug.

– Zvao nas je Robert i ispričao šta se desilo. Još uvek smo u šoku. Moj muž je odmah otišao tamo. Poslednji put kad smo se Gordana i ja čule, delovala mi je napeto. Pričala mi je i ranije da joj stalno prete, ali nije se mnogo opterećivala oko toga – objašnjava Mirjana.

Komšije sudije Milentijević ispričali su da je Gordana bila kulturna i uvek nasmejana, kao i da je svima pomagala oko pravnih stvari.

Podsetimo, nesrećna žena juče je pronađena u stanu svoje koleginice s posla sa kojom je provela celo prethodno veče.

Ona se nije pojavila ujutru na poslu, odnosno na zakazanim suđenjima koje je imala, a u Osnovnom sudu u Majdanpeku zaposleni su to obrazlagali odsutsvom sudije zbog bolesti, rekla jedna od stranaka koja je imala zakazano ročište upravo kod nje.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.