SRPKINJA KIDNAPOVANA SA BEBOM! Izvukli je iz sobe strpali u auto, pa je davili i tukli
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

SRPKINJA KIDNAPOVANA SA BEBOM! Izvukli je iz sobe strpali u auto, pa je davili i tukli

Maloletnica je iznajmila sobu u jednoj kući u Banjaluci, kad su joj na vrata pokucali N. A. i A. A. Bukvalno su je izvukli iz sobe i strpali u auto, a zatim je tukli i davili.

Objavljeno: 14:47h

Maloletna državljanka Srbije (17) kidnapovana je prošle nedelje zajedno sa svojom osmomesečnom bebom u Banjaluci, prenosi Srpskainfo.

Tinejdžerka je sada smeštena u Sigurnu kuću za žrtve trgovine ljudima u BiH, a u ceo slučaj uključena je i Služba za poslove sa strancima - Terenski centar Banjaluka.

"Sumnja se da ju je oteo bivši momak A. A, sa kojim je navodno dobila dete prošle godine u avgustu, njegov otac N. A. i Š. Š. i T. A. Nasilnici su uhapšeni, ali su u međuvremenu pušteni da se brane na slobodi", kaže izvor iz istrage i navodi da se terete za krivično delo protivpravno lišavanje slobode i nanošenje telesnih povreda.

Podsetimo, maloletnica je iznajmila sobu u jednoj kući u Banjaluci, kad su joj na vrata pokucali N. A. i A. A. Bukvalno su je izvukli iz sobe i strpali u auto, a zatim je tukli i davili. Srećom, sa maloletnicom je bila jedna žena, koja je odmah obavestila policiju. Locirana su kola i nasilnici su uhapšeni.

"U narednom periodu maloletnica i beba biće deportovani iz BiH u Srbiji. Ovo nije prvi put da službe reaguju kad je u pitanju naša državljanka. Naime, od novembra prošle godine imala je zabranu ulaska u zemlju u trajanju od godinu dana, pa se vratila u Šabac. Sada će istraga utvrditi ko je napravio propust pa se ona opet našla na tlu BiH", dodaje izvor iz istrage.

(Espreso/Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.