KRISTIJAN JE BRUTALNO ISPROZIVAO ULEMEKA, PRIČAO DA JE ŽUMANCE! Čika Mile mu nije ostao dužan, ogolio je istinu
Nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde, Mihajlo Mile Ulemek, Foto: Happy tv printscreen

šok

KRISTIJAN JE BRUTALNO ISPROZIVAO ULEMEKA, PRIČAO DA JE ŽUMANCE! Čika Mile mu nije ostao dužan, ogolio je istinu

Podsetimo, Mihajlo Mile Ulemek je stric Milorada Ulemeka Legije, a bio je jedan od najboljih prijatelja Željka Ražnatovića Arkana

Objavljeno:

Nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde, Mihajlo Mile Ulemek, jednom prilikom je u javnosti opisao svoje iskustvo sa Kristijanom Golubovićem, a njegove reči prenosimo u celosti.

"Poslovica stara kaže “Kuče nahrani da te bolje ujede”, tako je i kod Kristijana. Ja sam za njega učinio mnogo, on meni nije vratio ništa. Ja i ne tražim, ali eto takvi smo mi ljudi", navodi on i dodaje:

"Kristijana sam ja iz Beograda prebacio u Erdut, sutradan ga vratio kod babe u Golubince da mu sanira povrede, ta iščašenja. Čuvao sam ga kod sebe u kući, pošto ga je policija tražila jer je iskočio iz suda. Hranio ga, pojio, drugari su mu tamo dolazili, da bi, kad je stao na noge, počeo da landara po Staroj Pazovi, Novoj Pazovi, Inđiji… Otkrila ga policija, ponovo je pobegao kod mene, ja sam ga odveo u Bačku Palanku kod prijatelja Gline. Ja sam ga vodio na sud, gde je oslobođen. Posle suđenja, kod mene u kafani smo to proslavili o mom trošku ", rekao je Ulemek jednom prilikom i otkrio šta se dogodilo kada je saznao da ga je Kristijan, kako je naveo, izdao i iza leđa govorio neprimerne stvari o njemu.

"Slučajno sam video šta je pričao o meni Kristijan, unuk mi je to pokazao, kaže: “Vidi šta priča Kristijan!” Nema šta da priča, ako mu je neko u životu učinio, ja sam mu učinio. Priča da sam ja žumance, neka priča, ja ne znam šta mu to znači. Priča da je u to vreme dok je bio kod mene imao mnogo para, ja te pare nisam video, niti me interesuju te njegove pare", istakao je i dodao:

" Kaže kako sam ja niko i ništa, kako moja kafana tad nije radila, ulazio jedan gost. To je bilo neko ratno stanje, kad ja nisam ni bio kod kuće. Kako je ta moja kafana radila pre rata, kako tokom, kako sad, to nije bitno, ja postojim već 74 godine, svašta sam radio, ali niko me ne juri ni za otimačine, ni za pljačke banki, živim normalan život", rekao je Ulemek.

On je dodao da je o Goluboviću govorio samo istinu.

"Ne osvrćem se na njegove komentare, to je njegovo. Nek’ prvo razmisli šta je čika Mile njemu učinio, ako sam zaslužio, nek’ me napada. On je takav, ja sam ovakav, razlikujemo se. Ja znam samo da sam istinu o njemu govorio, ništa nisam dodao, ništa nisam oduzeo. On neka priča, ja se sa njim raspravljati neću. Možemo da sednemo zajedno na nekoj televiziji da popričamo o tim stvarima. Ja znam da ja pričam istinu" – zaključio je.

Podsetimo, Mihajlo Mile Ulemek je stric Milorada Ulemeka Legije, a bio je jedan od najboljih prijatelja Željka Ražnatovića Arkana. Nakon završetka rata, Mihajlo je sklopio i kumstvo sa Ražnatovićem.

(Espreso/Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.