ČABARKAPA JE NEGIRAO RAZBOJNIŠTVO: Nisam povezan sa pljačkom penzionera , niti sam nekog tukao ni vezao!
Aleksandar Čabarkapa, Foto: Dragana Udovičić

rekao je

ČABARKAPA JE NEGIRAO RAZBOJNIŠTVO: Nisam povezan sa pljačkom penzionera , niti sam nekog tukao ni vezao!

Pritvor je određen i četvorici njegovih saučesnika

Objavljeno:

Aleksandru Čabarkapi iz Beograda, koji je poznat po ljubavnom trouglu s bivšim učesnicama rijalitija Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu određen je pritvor zbog sumnje da je prošlog četvrtka, glumeći policajca, iz kuće deviznog penzionera odneo oko 300 evra i pretukao dvojicu muškaraca.

Pritvor je određen i četvorici njegovih saučesnika.

Čabarkapa je, kako saznajemo, u tužilaštvu negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Sve negira

- Nemam veze s pljačkom. Nisam upao u kuću penzionera i nisam nikoga tukao, ni vezivao - navodno je kratko rekao Čabarkapa u tužilaštvu, a sličnu odbranu izneli su i njegovi saučesnici.

- Jedan od osumnjičenih je počeo da iznosi odbranu, u kojoj je pokušao da ublaži sve što se dogodilo. Međutim, ubrzo se predomislio i odlučio da, kao i ostali, samo negira krivicu - kaže naš izvor i objašnjava da je slučaj najpre bio poveren Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici, ali je ubrzo prebačen u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

- To se dogodilo jer je kod jednog osumnjičenog nađen pištolj, a povrede jednog muškarca lekar je okarakterisao kao teške - kaže izvor. Podsetimo, pljačka se dogodila u četvrtak uveče, kada su petorica muškaraca došla u kuću u selu Stupnica kod Loznice. S vrata su se predstavili kao policajci i počeli su da viču: "Gde su migranti, znamo da ih krijete". Potom su pesnicama izudarali kućepazitelja i vlasnikovog rođaka, odveli su ih u kupatilo i vezali ih u tuš-kabini.

- Razbojništvo je najverovatnije planirano. Osumnjičeni su navodno čuli da vlasnik kuće, koji je radni vek proveo u Švajcarskoj, ima sef sa zlatom i sa 300.000 evra. Međutim, osumnjičeni su pronašli samo 100 evra, 150 franaka i 6.000 dinara, što je ukupno oko 300 evra. Proverava se i da li su iz kuće odneli zlatnu burmu i švajcarski sat - kaže izvor i podseća se da je pljačka prijavljena iste večeri, pošto je jedan od zarobljenih muškaraca uspeo da se oslobodi i izađe kroz prozor kupatila. Inače, u vreme pljačke, vlasnik nije bio tu.

Još uznemireni

- Povređeni muškarci su pregledani u bolnici, dobili su listu sa povredama i dali izjave. Oni su još uvek potreseni i uznemireni, ne mogu da spavaju i stalno im se vraćaju slike mučenja. Jadni ljudi - kaže izvor. Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa je, osim po burnom ljubavnom životu, poznat i po vršenju krivičnih dela. Više puta je hapšen i osuđivan. U dosijeu ima krađe, nasilničko ponašanje, paljenje automobila, otmice, iznude.

Pao u motelu

Spavao u Tršiću

Čabarkapa je, podsetimo, uhapšen u motelu u Tršiću kod Loznice, a u taj kraj je sa dvojicom saučesnika iz Beograda došao dan pre pljačke. - Čabarkapa je sa S. Đ. uhapšen u sobi koju je iznajmio. Zanimljivo je da se to dešavalo u Tršiću, selu koje je poslednjih meseci bilo u žiži jer je, kako se sumnja, klan Veljka Belivuka tu imao vikendicu, u čijoj su blizini vežbali gađanje iz snajpera - rekao je sagovornik Kurira.

Bonus video:

00:23

JA SAM SE VAKCINISAO, VAKCINIŠTE SE I VI Grad Beograd i Vladika Stefan pozivaju sve da se PRIDRUŽE AKCIJI

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.