NEVEROVATNA SCENA IZ KRUŠEVCA: Pijan automobilom vozio niz STEPENICE, ovo još nismo videli (VIDEO)
Kruševac i pijani vozači, Foto: Printscreen RTK

PIJANI VOZAČI

NEVEROVATNA SCENA IZ KRUŠEVCA: Pijan automobilom vozio niz STEPENICE, ovo još nismo videli (VIDEO)

Radi se o muškarcu (70) iz okoline Kruševca, kome je izmereno da je u trenutku incidenta imao više od 1,6 promila alkohola u krvi

Objavljeno:

Kruševačka saobraćajna policija je u subotu veče oko 20.30 zatekla bahatog vozača, koji je pod dejstvom alkohola vozio putnički automobil niz stepenice, prema glavnoj autobuskoj stanici u Kruševcu

Radi se o muškarcu (70) iz okoline Kruševca, kome je izmereno da je u trenutku incidenta imao više od 1,6 promila alkohola u krvi.

Policija ga je odmah privela na trežnjenje, koje može trajati do 12 sati, nakon čega će ga uz prijavu privesti sudiji Prekršajnog suda u Kruševcu.

Istovetan saobraćajni incident, podsećamo, dogodio se na ovom mestu 30. oktobra prošle godine, kada se D.M. (44) iz okoline Kruševca nasilnički ponašao u saobraćaju, tako što je vozio niz pešačku stazu, pored stepenica na raskrsnici Brijanove i Jug Bodanove ulice, kod Autobuske stanice. Policija je tom prilikom utvrdila da je taj bahati i nesavesni vozač imao čak 2,68 promila alkohola u organizmu.

Istina, centar garda je raskopan, pa se vozači dovijaju kako da iz centra izađu na glavnu saobraćajnicu, ali to nije razlog da se vozi pod dejstvom alkohola.

Bonus video:

03:11

KOREN SVIH PROBLEMA BAHATIH VOZAČA LEŽI U STAVU! Jedino OVAKO uspećemo da edukujemo ljude o saobraćaju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/RTKruševac/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.