PROTIV MUŠKARCA (36) PODIGNUTA OPTUŽNICA: Sumnja se da je SILOVAO STARICU i na kraju UBIO
Uhapšen pod sumnjom da je ubio staricu, Foto: Printscreen/Mup.gov.rs

HAPŠENJE

PROTIV MUŠKARCA (36) PODIGNUTA OPTUŽNICA: Sumnja se da je SILOVAO STARICU i na kraju UBIO

- On je preskočio ogradu i upao joj je u kuću. Nju je zatekao u spavaćici. Tada ju je napao i silovao - navodi izvor “Blica” detalje optužnice

Objavljeno:

Danas je protiv V.J. (36) podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu. Sumnja se da je mlađi muškarac najpre seksualno zlostavljao, a potom i ubio staricu (83), izbovši je na smrt, saznaje Blic.

Prema informacijama koje posedujemo, optužnica koja je podignuta u roku od samo tri meseca, a njome se osumnjičeni tereti za teško ubistvo i silovanje za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora, data je sudu na odlučivanje.

Optužnicom, kako saznajemo, V. J. , koji ima i srpsko i rumunsko državljanstvo, sumnjiči se da je u noći između 4. i 5. januara upao u kuću starice koju je poznavao od ranije i za koju je znao da živi sama.

- On je preskočio ogradu i upao joj je u kuću. Nju je zatekao u spavaćici. Tada ju je napao i silovao - navodi izvor “Blica” detalje optužnice.

Kako je tužilaštvo navelo u optužnici, on je staricu nakon toga nožem izbo nasmrt.

- Znao je da će ga prijaviti i da će znati da identifikuje ko ju je silovao, jer poznavili su se od ranije. Zbog toga ju je ubio - kaže naš sagovornik.

Utvrđeno je da je nakon ubistva, nož bacio na krov pomoćne zgrade nedaleko od mesta gde je živeo, a potom je kod kuće sprao krv.

- On je po rukama imao posekotine. Seo je u autobus i krenuo za Pančevo, jer je planirao da se sakrije kod rođaka - dodaje izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

On dodaje da je osumnjičeni uhapšen nedaleko od mesta gde je hteo da se sakrije, a tokom saslušanja priznao je sve.

- Njegova izjava podudara se sa rezultatima obdukcije, dnk analizom i svim drugim prikupljenim dokazima - zaključuje naš sagovornik.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.