IZGUBIO KONTROLU I NALETEO AUDIJEM NA ŽENU SA DETETOM: Dvogodišnji dečak prošao bez povreda, ali doživeo TRAUMU
Policija, Foto: MUP SRBIJE

LESKOVAC

IZGUBIO KONTROLU I NALETEO AUDIJEM NA ŽENU SA DETETOM: Dvogodišnji dečak prošao bez povreda, ali doživeo TRAUMU

Neki od okupljenih meštana rekli su da je, navodno, za volanom "audija" bio mladić te da je izgubio kontrolu nad vozilom

Objavljeno:

Saobraćajna nereća dogodila se na izlazu iz Leskovca prema Bojniku. Kako je saopšteno od strane policije i Opšte bolnice Leskovac, u nezgodi je povređena žena sa detetom u kolicima, gde je na sreću dvogodišnje dete prošlo bez povreda.

- Žena ima po licu ogrebotine, žali se na bolove, pa upravo ide na skener. Ukoliko ima unutrašnje povrede, biće upućena za Niš - kazao je načelnik Službe urgetne medicine Milan Stojković, piše JuGmedia.

Crni "audi" je sleteo s puta i udario u električni stub koga je izmestio i visi nad slupanim automobilom. Pored njega su slupana dečja kolica, malo dalje na istoj strani je drugi automobil, po svemu sudeći, marke "sab".

Neki od okupljenih meštana rekli su da je, navodno, za volanom "audija" bio mladić te da je izgubio kontrolu nad vozilom.

U PU Leskovac nisu hteli da kažu u koliko se tačno sati dogodila nezgoda i ko je učestvovao u njoj objašnjavajući da još nemaju podatke s terena.

Na ovom delu saobraćajnice često dolazi do saobraćajnih nezgoda jer vozači prebrzo voze.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.