SRBIN UHVATIO DŽINOVSKU ZMIJU NASRED PUTA: Njegov sledeći postupak je baš onako LJUDSKI! (VIDEO)
Vladica Stanković spasio život stepskom smuku, Foto: Foto: Facebook/SMS dn017

KAPA DOLE

SRBIN UHVATIO DŽINOVSKU ZMIJU NASRED PUTA: Njegov sledeći postupak je baš onako LJUDSKI! (VIDEO)

Tako se jedan stepski smuk našao na putu Vladičin Han-Vranje, gde je imao ludu sreću da baš na putu kada ga umalo nije ubio automobil, naiđe na Vladicu Stankovića iz Vladičinog Hana

Objavljeno: 11:45h

Sa povećanjem temperature i dolaskom proleća, zmije izlaze iz hibernacije, odnosno, bude se i polako počinju da izlaze, a kako se zanesu i proleće ih omami, neretko završe na putevima kraj šuma, gde nikako nije bezbedno za njih.

Tako se jedan stepski smuk našao na putu Vladičin Han-Vranje, gde je imao ludu sreću da baš na putu kada ga umalo nije ubio automobil, naiđe na Vladicu Stankovića iz Vladičinog Hana koji je inače jedan od hvatač zmija u Srbiji.

1 / 5 Foto: Foto: facebook/Vladica Stankovic

"Stepski smuk, samo što sam ga našao na putu Han-Vranje, hteo je auto da ga pregazi, hladno mu je ne može da funkcioniše, pokušaću da ga vratim u život da ne ugine, da probam da vidim da li može da se ugreje malo, jer je hladno napolju, ja mislim da ćemo da uspemo da ga vratimo u život", rekao je Stanković na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se jasno vidi zmija u teškom stanju.

Podsetimo, kao i svake godine dolaskom toplih prolećnih dana zmije se bude iz zimskog sna i izlaze iz svojih zimskih skloništa u potrazi za partnerom i hranom. Shodno tome, trebalo mi malo više da obratimo pažnju na putevima i ne ugrožavamo živote bićima koja su deo našeg ekosistema.

Bonus video:

04:50

SRBIJA IMA NOVU ZVEZDU! Zove se Kristijan, ima 24 godine, radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a peva... UBIJA!!!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.