DEDA MAKRO IDE U PRITVOR! Najmanje 14 žena terao na prostituciju u salonu za masažu
Ilustracija, Foto: News1/Zorana Jevtić

akcija policije

DEDA MAKRO IDE U PRITVOR! Najmanje 14 žena terao na prostituciju u salonu za masažu

Uhapšeni Drago se tereti da je, od 2017. godine, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, vrbovao i iskorišćavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim „ salonima za masažu“

Objavljeno:

Starcu makrou Dragu P.(79), koji je osumnjičen za trgovinu ljudima, danas je u Višem sudu u Novom Sadu određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog moguićnosti ponavljanja krivičnog dela, uticaja na svedoke i uznemirenja javnost

Kako se nezvanično saznaje, za sada je oštećeno 14 žena, odnosno, toliko njih je bilo u njegovim „ salonima za masažu“ koji su bili paravan za prostituciju.

Načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Slobodan Malešić ranije danas je kazao da se nastavlja rad na tom slučaju.

- Za sada imamo pet žrtava trgovine ljudima, a još sedam osoba je u to uključeno. Akcija je trajala duže vreme i do hapšenja je došlo kada je pribavljeno dovoljno dokaza. Više od 30 policajaca je bilo na ovim poslovima.

Radi se o iznajmljenim stanovima, neki objekti su reklamirani u oglasima, a neki nisu imali reklamu i mi smo duže vreme sve to proveravali – izjavio je Malešić.

Načelnik je dodao da je ovo veoma teško krivično delo i uputio je apel svima koji nešto znaju o sličnim slučajevima da to prijave policiji, centrima za socijalni rad ili nevladinim organizacijama koje se bave zaštitom žrtava trgovine ljudima.

Uhapšeni Drago se tereti da je, od 2017. godine, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, vrbovao i iskorišćavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim „ salonima za masažu“.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.