LEČIĆ SE ODMAH OGLASIO POVODOM OPTUŽBI ZA SILOVANJE DANIJELE ŠTAJNFELD: Glumac još nije dobio poziv iz Tužilaštva
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić, Foto: Printscreen/Nebojša Mandić

teške optužbe

LEČIĆ SE ODMAH OGLASIO POVODOM OPTUŽBI ZA SILOVANJE DANIJELE ŠTAJNFELD: Glumac još nije dobio poziv iz Tužilaštva

Danijela Štajnfeld je pre nekoliko dana Višem javnom tužilaštvu izjavila da ju je silovao glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić

Objavljeno:

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar" izjavio je Branislav Lečić za Nova.rs povodom nedavnih optužbi od strane Danijele Štajnfeld koja ga je optužila za silovanje.

Lečić se javio i novinarski Blic žene i izjavio sledeće: "Ja ne znam ništa o tome, moram da dobijem zvaničnu informaciju, imaću posle toga komentar".

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je pre nekoliko dana Višem javnom tužilaštvu izjavila da ju je silovao glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić.

Uz prisustvo advokata, progovorila je o svom jezivom iskustvu, sa kojim je javnost upoznata pre nekoliko meseci putem dokumentarnog filma koji je snimljen u Americi, gde ova glumica živi i radi.

Prema njenim rečima, Lečić ju je napastvovao pre nekoliko godina dok su zajedno radili na jednom projektu.

Sada se čeka odgovor Tužilaštva koje mora da donese odluku o daljem postupku, a očekuje se i da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

Ekipa Espresa pokušala je da dođe do Branislava Lečića kako bismo iz prve ruke čuli šta on ima da kaže na ove optužbe, ali nam se nije odazvao niti je odgovorio na poruku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.