UBIJENU ŽENU IZ BEČEJA TRAŽILI VIŠE OD MESEC DANA! Ćerka na Fejsbuku objavila da je nestala, danas otkriven UŽAS!
Nestala, a potom ubijena žena iz Bečeja, Foto: Foto: Društvene mreže

strašno

UBIJENU ŽENU IZ BEČEJA TRAŽILI VIŠE OD MESEC DANA! Ćerka na Fejsbuku objavila da je nestala, danas otkriven UŽAS!

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, osumnjičena se pre dva meseca prvo posvađala s majkom, a onda ju je navodno nogama i rukama pretukla i usmrtila

Objavljeno:

Žena D. M. (59), čije je telo jutros pronađeno u Bečeju pod sumnjom da ju je ubila 23-godišnja ćerka D. M., navodno je nestala pre više od mesec dana.

Naime, njega druga ćerka koja živi u Leskovcu M. Č., prijavila je policiji njen nestanak, tačnije to da se duže vreme nije čula sa majkom, a apel da se D. M. pronađe objavila je i na svom Fejsbuk profilu.

- Moja mama je nestala pre mesec i po dana u Bečeju i od tada joj se gubi svaki trag. Zove se Danica Milošević ako je neko vidi ili zna neku informaciju javite se na ovaj broj 0611732*** ili u bečejskoj policiji molim vas. Šaljite ovaj post da vidi što više ljudi da je što pre nađemo ja sam njena ćerka Monika živim u Leskovcu - napisala je njena ćerka na Fejsbuk profilu.

Prema saznanjima Kurira, komšije ubijene žene ispričale su da su videle potragu za ženom, a da su jutros saznali da ju je ćerka ubila i zakopala u bašti.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, osumnjičena se pre dva meseca prvo posvađala s majkom, a onda ju je navodno nogama i rukama pretukla i usmrtila posle čega ju je bacila u šaht i zatrpala ciglama i peskom.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.