ZVEZDAN JE BIO PRVA LJUBAV KSENIJE PAJČIN! Pričalo se da je zbog nje UBIO čoveka u klubu "Četiri sobe"
Grob Ksenije Pajčin/Zvezdan Slavnić, Foto: Dragana Udovičić/Privatna arhiva

smrt

ZVEZDAN JE BIO PRVA LJUBAV KSENIJE PAJČIN! Pričalo se da je zbog nje UBIO čoveka u klubu "Četiri sobe"

Naime, gostujući u jednoj emisiji Ksenija je rekla da je njena najveća ljubav Zvezdan

Objavljeno: 13:07h

Danas se navršava 11 godina od smrti Ksenje Pajčin pevačice koja je duboko ostavil trag na muzičkoj sceni Srbije, ali i u srcima mnogih muškaraca koji joj nisu odoleli.

Tog 16 marta 2010. godine ubio je u stanu na Voždovcu tadašnji dečko Filip Kapisoda koji je zatim izvršio samoubistvo.

Njen život godinama unazad intrigira javnost, a u jednoj emisiji pokojna pevačica izazvala je pravu buru kada je rekla ko je bio njena prva ljudav.

Naime, gostujući u emisiji Ksenija je rekla da je njena najveća ljubav Zvezdan, sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, koji je već uveliko punio stupce crne hronike.

Osim što je u žižu javnost dospeo kao dečko Ksenije Pajčin, Slavnić je u martu 1998. u klubu „Četiri sobe“ upucao Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana.

Međutim, tu nije stao sa punjenjem svog kriminalnog dosijea. U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina 2010. godine. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

Pre četiri godine, navodno, sin našeg slavnog košarkaša i njegovi saučesnici operisali su kao deo bande „Pink Panter“, a uhapšeni su dok su se skrivali u Nemačkoj.

Policija je tada sumnjičil Zvezdana Slavnića da je sa još trojicom muškaraca opljačkao zlataru u Austriji i odneo plen vredan 1,3 miliona evra. Među ukradenim predmetima našli su se vredni satovi i nakit.

Gde je danas Zvezdan Slavnić nije poznato.

(Espreso/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.