PRESUDA ZA UBISTVO STARCA KOD ZRENJANINA:Jozu se supruga žalila da je gazda Janoš (86) uznemirava, onda je PALA KRV
Međutim, njegovo ponašanje je dovelo do toga da padne krv u ovom mirnom selu, Foto: Printscreen/Google Maps, Profimedia, Ilustracija

rešeno

PRESUDA ZA UBISTVO STARCA KOD ZRENJANINA:Jozu se supruga žalila da je gazda Janoš (86) uznemirava, onda je PALA KRV

Janoš je zaista bio domaćin, imao je imanje i bio je vredan. Bio je dosta vitalan za svoje godine i dobro se držao

Objavljeno:

Viši sud u Zrenjaninu osudio je u ponovljenom procesu Jozu Kalapiša (31) zbog ubistva Janoša Kasaša (86) na devet godina zatvora.

Kalapiš je već bio osuđen na devet godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo prvostepenu presudu i naložio novo suđenje.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 15. jula 2019. godine u selu Belo Blato kod Zrenjanina, u kući nesrećnog starca. Nakon žustre svađe, Kalapiš je nasrnuo na žrtvu, davio ga rukama i udarao pesnicama po glavi, a od siline udaraca Kasaš je pao, udario o ivicu kreveta i zadobio teške povrede od kojih je izdahnuo.

- Janoš je zaista bio domaćin, imao je imanje i bio je vredan. Bio je dosta vitalan za svoje godine i dobro se držao. Međutim, njegovo ponašanje je dovelo do toga da padne krv u ovom mirnom selu. Iako je mogao da bude deda Jozinoj supruzi, on je prema njoj duže vreme bio navalentan. Ona je radila kod njega i često mu je pomagala oko imanja i poslova, međutim, on je to zloupotrebljavao. Štipkao je Angelinu, dodirivao je po telu, govorio joj razne neprikladne reči i konstantno joj se nabacivao predlažući joj da budu intimni - rekao je ranije izvor upoznat sa slučajem.

Bonus video:

04:36

BRZE VESTI 13.03.2021. 14:55

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.