MIJATOVIĆ OTKRIO NOVE DETALJE SASLUŠANJA VULETIĆA: Kad je došlo vreme da ide na "mašinu" u trenutku je presekao!
Vladimir Vuletić, Foto: Beta/Branislav Božić

šok na saslušanju

MIJATOVIĆ OTKRIO NOVE DETALJE SASLUŠANJA VULETIĆA: Kad je došlo vreme da ide na "mašinu" u trenutku je presekao!

Mijatović u programu otkrio nove detalje

Objavljeno:

Poznati novinar crne hronike Mladen Mijatović rekao je danas da je država odlučna da se obračuna sa organizovanim kriminalom

Gostujući na televiziji Pinik Mijatović, je podvukao da zaštićenih osoba u ovoj borbi nema i da je jasno da država u ovom momentu radi na tome da potpuno iskoreni organizovani kriminal.

Govoreći o slučaju bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića, Mijatović je rekao da je on juče saslušan u prostorijama SBPOK-a na okolnosti njegovog poznanstva sa Veljkom Belivukom i to za dela pranje novca, iznuda i otmica.

- Njemu je predloženo da ode na poligrafsko testiranje. On je to u prvom trenutku prihvatio, međutim, kada je došlo do same realizacije i do toga da ide ili ne ide "na mašinu", on je zbog navodnih zdravstvenih problema odbio da ide na poligraf. Navodno, po savetu lekara on nije podvrgnut poligrafskom ispitivanju - rekao je Mijatović.

Novinar je naglasio da je Vuletić, pored Slaviše Kokeze i Dijane Hrkalović, treća osoba koja je odbila poligraf što je indikativno i ukazuje na sumnju da nešto kriju.

Bonus video:

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.