PRONAĐENE TABLETE U KUTIJI KEKSA, PIRINČA I TESTENINE! Bile su bele boje sa oznakom „M 1“ (FOTO)
Ilustracija, Foto: Uprava carine

užas

PRONAĐENE TABLETE U KUTIJI KEKSA, PIRINČA I TESTENINE! Bile su bele boje sa oznakom „M 1“ (FOTO)

Oko 2,7 kilograma tableta, čiji će sastav biti poznat nakon izvršenih analiza su zajedno sa automobilo, 28-godišnjim vozačem i njegovim 44-godišnjim saputnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo

Objavljeno:

Carinici su 7. marta 2021. godine na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili 2,7 kilograma tableta u rinfuzi, sakrivenih u originalnim pakovanjima keksa, pirinča i testenine.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na izlazu iz zemlje pristigla „škoda oktavija“ češke registracije, kojim su ka svojoj zemlji putovala dvojica čeških državljana.

Prilikom uobičajene konverzacije sa carinicima obojica su rekla da nemaju ništa za prijavljivanje.

1 / 3 Foto: Uprava carine

Bez obzira na to, automobil je izdvojen za detaljan pregled i tom prilikom su u jednoj od velikih kesa sa namirnicima, koja se nalazila u prtljažniku, pronađene kutije, koje su umesto originalnim sadržajem bile napunjene tabletama u rinfuzi.

U kutijama „plazme“, pirinča i makarona pronađeno je ukupno šest papirnih kesa punih tableta bele boje sa oznakom „M 1“.

Oko 2,7 kilograma tableta, čiji će sastav biti poznat nakon izvršenih analiza su zajedno sa automobilo, 28-godišnjim vozačem i njegovim 44-godišnjim saputnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.