VOĐA ŠKALAJRSKOG KLANA OSTAO BEZ BLINDIRANOG AUDIJA! Kragujevčanin smislio prevaru, upleo i dvojicu sa Kosova
Ilustracija, Foto: Printscreen

muljaža

VOĐA ŠKALAJRSKOG KLANA OSTAO BEZ BLINDIRANOG AUDIJA! Kragujevčanin smislio prevaru, upleo i dvojicu sa Kosova

Šaković je krađu prijavio jer sumnja da će oni kod kojih je njegov automobil, to vozilo koristiti za izvršenje teških krivičnih dela

Objavljeno:

Podgoričanin Milić Minja Šaković ostao je bez blindiranog audija koji je pokušao da proda! Lažni kupci su mu ga ukrali sredinom decembra prošle godine i umesto nekoliko desetina hiljada evra, ostavili mu falsifikovani pasoš.

Njegova sestra M.Š. odmah je policiji prijavila krađu automobila koji se vodi na nju, ali policija nije uspjela da mu uđe u trag.

“Centru bezbednosti Podgorica je 15. decembra 2020. godine je prijavila M.Š. da je dan ranije obaveštena od strane svog brata M.Š. da je otuđeno putničko vozilo ‘audi A8’ podgoričkih registarskih oznaka koje on koristi, a koje je vlasništvo njegove sestre M.Š."saopšteno je iz iz Uprave policije.

Šaković, koji je prema policijskoj evidenciji na čelu podgoričkog ogranka škaljarskog kriminalnog klana, tog dana trebao je da proda “blindu” dvojici muškaraca sa Kosova, koje mu je posalo Kraljevčanin M.R.

Taj srpski državljanin dugo je godina živio u Baru i navodno, donedavno je bio blizak škaljarcima.

Šaković je posumnjao u njihove namere i poslao rođaka da im pokaže automobil.

“Dva muškarca su pitala gde je, jer bi sa njim da probaju auto, ali im je Šakovićev rođak rekao da sa njim treba da pregovaraju. Tražili su da se sami malo voze, ostavili najverovatnije falsifikovani makedonski pasoš, na ime Aleksandar S. i nestali”, kazao je izvor.

Rekao je da je sve to prijavljeno policiji, ali da nema pomaka u istrazi.

Navodno, Šaković je krađu prijavio jer sumnja da će oni kod kojih je njegov automobil, to vozilo koristiti za izvršenje teških krivičnih dela.

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.