Kuća horora u Srbiji: Porodica brani silovatelja, krivicu svaljuju na devojčicu (14)!
Foto: Shutterstock

kontradiktorne izjave

Kuća horora u Srbiji: Porodica brani silovatelja, krivicu svaljuju na devojčicu (14)!

- Sin mi je u pritvoru, otišla sam da ga posetim i tražila da mi kaže istinu. Rekao mi je: "Pa ti me, majko, barem poznaješ, ajde što drugi pričaju, ali što i ti da poveruješ u takve laži? Nisam je ni taknuo" - priča Dušanka Gajić
Objavljeno:

- Stavite me na poligraf ako mi ne verujete da je nisam ni prstom taknuo, ovako se policajcima obratio moj sin – priča Dušanka Gajić, majka Svetislava Gajića (34) koji je u policijskoj akciji "Ciklon" uhapšen zbog sumnje da je silovao devojčicu od 14 godina iz ovog sela. Njegova porodica krivicu za gnusan zločin svaljuje na dete.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sin mi je u pritvoru, otišla sam da ga posetim i tražila da mi kaže istinu. Rekao mi je: "Pa ti me, majko, barem poznaješ, ajde što drugi pričaju, ali što i ti da poveruješ u takve laži? Nisam je ni taknuo". Tražio je i da ga stave na detektor laži. Dokazaće se ko laže – kaže Dušanka.

Pronađen 41 gram kokaina u specijalnom bunkeru automobila! (FOTO)

U porodičnoj kući Gajića, okupili su se prijatelji i rodbina, svi su u šoku i neverici da se takav gnusan zločin desio u ovom mačvanskom selu. Rođak Darko Marković kaže da ne može da veruje da mu je brat tako nešto uradio.

foto: Profimedia

Porodica devojčice koja je prijavila Svetislava nije bila kod kuće, komšije kažu da su otišli u nadnicu. Uzani put deli ova dva domaćinstva. Do skoro su porodice bile u prijateljskim odnosima, a danas su neprijatelji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.