BELIVUK KOPIRAO ISLAMISTE? Njihovim metodama je slao poruke svima
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić

po njihovom receptu

BELIVUK KOPIRAO ISLAMISTE? Njihovim metodama je slao poruke svima

Oni time šalju poruku svima

Objavljeno:

Možda i najsurovija kriminalna organizacija na ovim prostorima, gde mafijaši ne prezaju od ubistava, grupa Belivuk-Miljković, probila se u podzemlju primenjujući metode koji su do sada bili nepoznati na ovim prostorima. Mučenje, sakaćenje, odsecanje glave, to je ranije viđeno samo na stravičnim propagandnim snimcima ozloglašene terorističke Islamske države.

"Oni time šalju poruku svima. Prvo svojim protivnicima iz suparničkih narko kartela, šta će im se desiti. Neće biti samo ubijeni, nego i mučeni i poniženi. Toga je bilo i ranije, ali čak i meksički karteli, poznati po surovosti, ne snimaju svoje postupke", navodi bivši funkcioner SDB i privatni detektiv Božidar Spasić.

"Veljina država" ima jednostavnu poruku protivnicima, ali i vlastitim "vojnicima" kojima tako uteruje strah u kosti i disciplinuje ih.

"To nije samo poruka za neprijatelje, već i za kolebljive i neposlušne u vlastitim redovima. To je bila poruka i svojima, šta ih čeka ukoliko izdaju ili pomisle da izađu iz tog ppsla i organizacije", tvrdi Spasić.

Ova grupa je te snimke zlodela slala suparnicima kako bi ih zastrašila. Po svemu sudeć, oni se nisu plašili da će biti otkriveni pa su delili te snimke "šakom i kapom".

"Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da istražni organi poseduju neke od tih groznih snimaka i ja mislim da će oni biti pokazani javnosti posle sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost", izjavio je Božidar Spasić.

Svoje "poduhvate" Belivuk, Miljković i kompanija obavljali su u kući užasa u Ritopeku, koji je Belivuk iznajmio.

"To je bio privatni Belivukov zatvor u kome su imali apsolutnu moć. Svoje žrtve nisu samo ubijali, njih su i ponižavali. Delovi njihovih tela su razbacivali a to je takođe model preuzet od Islamske države", podseća privatni detektiv.

Bonus video:

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.