RADNIK OBLIVEN KRVLJU IZLETEO NA ULICU DA TRAŽI POMOĆ! Detalji stravičnog napada na gradilištu u Kragujevcu
Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

horor

RADNIK OBLIVEN KRVLJU IZLETEO NA ULICU DA TRAŽI POMOĆ! Detalji stravičnog napada na gradilištu u Kragujevcu

Mladić koji je kolegu ubo nožem, na ovom gradilištu radio je tek nekoliko dana

Objavljeno:

Na gradilištu u ulici Crveno barjače jutros je došlo do sukoba dvojice građevinskih radnika. Mladić N.S. (21), kako se sumnja, nožem je, posle kraće svađe, u vrat ubo tridesetsedmogodišnjeg kolegu.

Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su N.S. i on se tereti za pokušaj ubistva. NJemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i nakon toga će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

- Sumnja se da je on jutros na gradilištu, nakon svađe, nožem u vrat ubo tridesetsedmogodišnjeg muškarca sa kojim je radio. Povređeni je zbrinut u kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru. Policija je pronašla nož kojim je, kako se sumnja, počinjeno krivično delo, navodi se u policijskom saopštenju.

Reč je,inače,o gradilištu gde se radi renoviranje zgrade nekadašnjeg bioskopa „Radnički“, u blizini kragujevačke Zelene pijace. Do obračuna je došlo u unutrašnjem delu te zgrade.

- Videli smo čoveka oblivenog krvlju koji je istrčao iz prolaza za gradilište, vikao da je uboden i tražio pomoć, ispričali su prodavci na ovoj pijaci.

Oni su ranjenog čoveka smestili u automobil i odvezli ga u kragujevačku bolnicu gde je zbrinut i, kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Mladić koji je kolegu ubo nožem, na ovom gradilištu radio je tek nekoliko dana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.