KAKO JE SNAJPER 3 PUTA IZBEGAO SMRT? Posle jednog napada na ulici je ostao KRATER, nikad nije rekao ime krivca
Mesto gde je raznet Snajperov automobil, Foto: Foto: Kurir/S.S./ATV

jezivo

KAKO JE SNAJPER 3 PUTA IZBEGAO SMRT? Posle jednog napada na ulici je ostao KRATER, nikad nije rekao ime krivca

Milutinović je oko 19 sati seo u automobil i kada ga je pokrenuo u rikverc odjeknula je snažna detonacija

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su danas na Jahorini Slobodana Milutinovića, zvani Slobo snajper iz Novog Sada.

Kontroverzni Milutinović, od decembra minule godine postao je novi član UO FK Vojvodina.

Skupština FK Vojvodina je tada za novog predsjednika Skupštine izabrala Milana N. Đukića, a osim Samardžića, u novi saziv Upravnog odbora izabrala još Ljubomira Aproa, Nikolu Vasiljevića, Milana S. Đukića, Živana Kolarskog, Petra Đurđeva i Slobodana Milutinovića zvani Snajper.

Snajper
foto: Kurir/S.S.

Upravo je Milutinović dobro poznato lice novosadskoj policiji, ali i javnosti, pošto je reč o prvom čoveku FK Kabel, koji je, između ostalog, pukom srećom u februaru prošle godine izbegao smrt u eksploziji bombe u svom automobilu, a pre toga je još dva puta bio na meti napadača.

- Milutinović je oko 19 sati seo u automobil i kada ga je pokrenuo u rikverc odjeknula je snažna detonacija. Imao je veliku sreću i prošao samo sa frakturom skočnog zloba, pošto je istragom utvrđeno da je pod njegov auto bila postavljena velika eksplozivna naprava - potvrđeno je tada.

Snajper
foto: Kurir/S.S.

U izveštaju o tom događaju se navodi da je detonacija bila toliko jaka da je na mestu gde je auto dignut u vazduh ostao krater u asfaltu, a popucala su i stakla na okolnim kolima i objektima.

- Očigledno je da je eksploziv bio loše postavljen, pa je praktično, kada je aktiviran daljinskim upravljačem, spao s kola i eksplodirao na zemlji, što je i sprečilo Snajperovu smrt - izjavio je izvor Kurira, koji je dodao da je je "Snajper", kako je nadimak Milutinoviću, posle napada dao izjavu policiji, ali da je navodno rekao da ne zna ko bi želio da mu naudi.

- To je bio treći Milutinovićev auto koji je namerno uništen. Najpre mu je u novembru 2013. zapaljen džip "mercedes". Pet godina kasnije, krajem oktobra 2018, na parkingu u namerno izazvanom požaru izgorio je "volvo", koji je on uzeo na lizing - podseća izvor.

Milutinović je u žižu javnosti, ponovo dospio i u maju prošle godine pošto je FSS drastično kaznio klub koji vodi Kabel zbog nameštanja utakmice, oduzimanjem deset bodova i novčano, sa tri miliona dinara. Zbog tog greha, klub sa Štranda nije uzet u razmatranje za popunu Superlige iako je zauzimao vodeće pozicije u Prvoj ligi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.