KOKEZA NIJE ŽELEO DA ODGOVORI NA PITANJE NA POLIGRAFU: Tema je bila ATENTAT NA VUČIĆA! Posle saslušanja je PUŠTEN
Slaviša Kokeza, Foto: Beta

ZAŠTO?

KOKEZA NIJE ŽELEO DA ODGOVORI NA PITANJE NA POLIGRAFU: Tema je bila ATENTAT NA VUČIĆA! Posle saslušanja je PUŠTEN

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama, prenose Novosti.

Objavljeno: 15:30h

Predsednik FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića nije odgovorio.

On je nakon nekoliko sati saslušanja izašao iz SBPOK, saznaje Kurir.

Kako javljaju reporteri za lica mesta, on nije hteo da daje izjave za medije, a nakon saslušanja sačekao ga je nepoznati muškarac u čiji je automobil ušao.

On nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama, prenose Novosti.

Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Kako prenose izvori, Kokeza je čak negirao da se poznaje sa kriminalca Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

(Espreso/Kurir/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.