ISPLIVAO SNIMAK HAPŠENJA ACE BOSANCA: Policajci upali u kafić pa ga OBORILI NA POD (VIDEO)
Policajci upali u kafić, Foto: Twitter Printscreen / Drustvene mreze

STAVILI MU LISICE

ISPLIVAO SNIMAK HAPŠENJA ACE BOSANCA: Policajci upali u kafić pa ga OBORILI NA POD (VIDEO)

Gosti lokala su sve vreme sedeli mirno, dok je Kajmaković odvođen u SBPOK u svojstvu građanina

Objavljeno:

Aleksandar Kajmaković (47), poznatiji kao Aca Bosanac, priveden je juče kada su pripadnici UKP-a upali u njegov kafić na Novom Beogradu, oborili ga na pod i stavili mu lisice na ruke.

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter može se videti kako su naoružani policajci upali u lokal u sred bela dana i pred punim lokalom doslovno dotrčali do stola gde je sedeo Kajmaković.

Gosti lokala su sve vreme sedeli mirno, dok je Kajmaković odvođen u SBPOK u svojstvu građanina. Kako se još može videti na snimku, on se nije opirao hapšenju.

Kako je Kurir juče objavio Aca Bosanac, vlasnik više poznatih beogradskih restorana i klubova, juče je doveden u prostorije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kako bi u svojstvu građanina dao iskaz zbog sumnje da je sarađivao s Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja.

Belivuk je, podsetimo, uhapšen 4. februara zbog sumnje da je sa Markom Miljkovićem Maretom organizovao kriminalnu grupu koja se tereti za tri otmice i ubistva, trgovinu drogom i držanje oružja.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.