DETALJI SVAĐE OKO PARKING MESTA U KRUŠEVCU: Slađan napadnut pred suprugom, hitno odvezen na reanimaciju
Napadač je odmah uhapšen, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

STAVIČNO

DETALJI SVAĐE OKO PARKING MESTA U KRUŠEVCU: Slađan napadnut pred suprugom, hitno odvezen na reanimaciju

Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož.

Objavljeno: 18:43h

Slađan V. iz Kruševca teško je povređen kada ga je danas oko 16 sati nožem napao Nikola J. u predelu vrata, presekavši mu arteriju. Slađan V. je kako smo saznali, zbrinut u bolnici i za sada je u stabilnom stanju.

Svađa je nastala oko parking mesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Slađan V. nakratko zaustavio sa svojim automobilom.

- Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut, i da će se Slađan vratiti - priča jedan od očevidaca.

Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož.

- Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož - leptir i isekao ga po vratu - kaže ovaj Kruševljanin.

Prvu pomoć povređenom muškarcu ukazali su stanari, tako što su ga odneli u obližnju zubarsku ordinaciju, gde mu je ukazana prva pomoć. Hitna pomoć je ubrzo stigla, prevezavši ga na reanimaciju u bolnicu. Iako je Slađan za sada stabilno, i dalje je životno ugrožen.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

- U tom trenutku preko puta je bila saobraćjna policija, jer se održavalo polaganje vozačkog ispita. Zato je i policija vrlo brzo došla na lice mesta. Kako sam čuo, napadač je inače poznat kao problematičan tip - ispričao nam je ovaj očevidac.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.