UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA PUMPE GDE JE MARJAN UBIO SARU! Trenutak kada puca u nju gledate na sopstvenu odgovornost
Foto: Adria Media TV

užasavajuće

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA PUMPE GDE JE MARJAN UBIO SARU! Trenutak kada puca u nju gledate na sopstvenu odgovornost

Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jaknei iz sedećeg položaja hladnokrvno ispaljuje 6 hitaca ka Sari

Objavljeno:

Marjan S. (47), pre tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je 6 metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko metara od njega, a sada pojavio je snimak ovog brutalnog ubistva.

Na snimku koji je Kurir ekskluzivno objavio vidi se kako Marjan S., sedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim kreće da se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jaknei iz sedećeg položaja hladnokrvno ispaljuje 6 hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta.

Podsetimo, rezultati obdukcije tela Sare Asanović koja je ubijena u subotu veče na benzijskoj pumpi u Vranju pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je ubica Marjan S., koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Inače, Marjan S. sinoć se zabarakadirao u šupi jedne porodične kuće, a kada ga je policija locirala i krenula u akciju hapšenja, izvršio je samoubistvo. Građani su bili uplašeni nakon dolaska brojnih policijskih snaga, kada su odjeknula dva pucnja. Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, u suzama je ispričala agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla prosto primetila da nešto sa šupom nije u redu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.