Telo devojke poginule na Tasosu stiže u Srbiju!
Foto: Facebook/Andrijana Dević

Tragedija u Grčkoj

Telo devojke poginule na Tasosu stiže u Srbiju!

- Ovim putem želimo da se zahvalimo konzulu Srbije u Solunu Siniši Paviću i ambasadoru Dušanu Spasojeviću, koji su od trenutka nesreće, pa sve do sada, maksimalno angažovani u vezi sa našom Andrijanom - kaže jedan od rođaka nastradale devojke
Objavljeno: 10:38h

Porodica Andrijane Dević (18), koja je prošle nedelje nastradala nakon pada sa motocikla, obaveštena je da će njeno telo sa Tasosa biti dopremljeno u sredu, objavio je „Alo!“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Velika je tragedija to što nas je zadesilo. Ovim putem želimo da se zahvalimo konzulu Srbije u Solunu Siniši Paviću i ambasadoru Dušanu Spasojeviću, koji su od trenutka nesreće, pa sve do sada, maksimalno angažovani u vezi sa našom Andrijanom. Zaista su nam mnogo pomogli - kaže jedan od rođaka nastradale devojke.

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u subotu, kada su fudbaler Marko Subotić (20) i Andrijana Dević pali sa motocikla koji su iznajmili kako bi obišli ostrvo. U bolnici u Grčkoj nalazi se teško povređeni Subotić, koji još nije saslušan u vezi sa okolnostima tragedije. Njegov otac doputovao je kako bi bio uz sina.

Konzul Siniša Pavić kaže da se o uzrocima nesreće i dalje samo nagađa. - Još ne znamo šta se tačno dogodilo - ističe Pavić.

Da li je tragičan ishod posledica proklizavanja usled mokrog kolovoza ili se nešto drugo desilo, ostaje da se vidi.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.