DA LI VELJI NEVOLJI SLEDI IZDAJA NJEGOVIH SARADNIKA?! Advokat i tužilac otkrili DETALJE O NJEGOVOM SLUČAJU!
Otkrili detalje, Foto: Stefan Stojanović

VELJA NEVOLJA

DA LI VELJI NEVOLJI SLEDI IZDAJA NJEGOVIH SARADNIKA?! Advokat i tužilac otkrili DETALJE O NJEGOVOM SLUČAJU!

Tužilac Stefanović i advokat Petronijević na početku su se osvrnuli na samo suđenje kao i na pitanje koliko je zapravo relavantna izjava "Nema tela, nema dela"

Objavljeno:

Tužilac Nenad Stefanović i advokat Goran Petronijević otkrili su detalje o slučaju Veljka Belivuka i koliki značaj bi mogli da imaju svedoci saradnici.

Tužilac Stefanović i advokat Petronijević na početku su se osvrnuli na samo suđenje kao i na pitanje koliko je zapravo relavantna izjava "Nema tela, nema dela".

"Imajući u vidu sve dokaze koji su do sada prikupljeni, ovo svakako nije 'pucanje u prazno'. Sledi jedan proces koji će da traje, a u toku suđenja će videti u kom će smeru ići. Što se tiče izraza 'Nema tela, nema dela', to je važilo pre, međutim danas ima mnogih soficiranijih metoda koje mogu da dokažu ubistvo", rekli su.

U nekim slučajevima ostaju DNK. To što tvrdi MUP, na žalost, ili na sreću, nikad ne može da bude tačno u potpunosti.Tužilac bi trebalo da dokaže zbog čega nema tela, ako je u pitanju neka kiselina i slično, složili su se oni.

Na pitanje koji je značaj svedoka saradnika u slušaju razrešenja slučaja Veljka Belivka, obojica su istakli da oni imaju veoma veliki značaj.

"Ogranizacija, mora da prizna šta je uradio i kolika je šteta. Najvažnije je, ako se takvo lice pojavi u postupku, da otkrije organizacionu mrežu. Ako se u ovim fazama ne dođe do vrha piramide, predmet ostaje nedorečen, kao i u slučaju premijera Zorana Đinđića. Posle toliko godina, ja sam ubeđen da su mnoge stvari rađene da do razrešenja slučaja ne dođe. Ja kao branilac mogu samo da savetujem tužiocima da treba da idu sa tim da dobije mnogo infrmacija o stvarima, da bi izvukao što više informacija", rekao je tužilac Stefanović.

Bonus video:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.