NASMEJANI UBICA "TEZGARIO" ZA BELIVUKA: Novi detalji istrage izašli na videlo
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić

JEZIVO

NASMEJANI UBICA "TEZGARIO" ZA BELIVUKA: Novi detalji istrage izašli na videlo

Nakon najnovijih otkrića u istragama njihovih zlodela, sada se veruje da je broj njihovih žrtava najmanje deset

Objavljeno:

Pad jedne od najopasnijih organizovanih kriminalnih grupa otkrio je neke od najjezivijih zločina na ovim prostorima, naročito nakon što je policija počela da pronalazi materijalne dokaze.

Među otkrivenim dokazima su delovi krvave odeće i kostiju žrtava, koje su mučene i ubijane na zverske načine - vađenjem očiju, sečenjem noseva, ušiju, ruku i nogu, te kasapljenjem delova tela, koji su potom uništavani rastvaranjem u kiselini. Na dušu Belivuka i ekipe u prvi mah su išla tri ubistva - Zdravka Radojevića, Milana Ljepoje i Gorana Veličkovića Goksija.

Ipak, nakon najnovijih otkrića u istragama njihovih zlodela, sada se veruje da je broj njihovih žrtava najmanje deset.

Među potencijalnim žrtvama Belivukovog klana pominje se i Nebojša Marković, zet Aleksandra Šarca. Marković je ubijen 6. januara, a u njega je pucao Čaba Der, poznat kao "nasmejani ubica". Ukoliko se ovo ispostavi tačnim, to bi onda značilo da je ovaj plaćeni ubica "tezgario" za Belivuka i njegovu ekipu.

Da u ovim sumnjama zaista ima nešto, trebalo bi da pokaže veštačenje brojnog oružja koje je zaplenjeno prilikom hapšenja Belivukove ekipe i pretresa štekova koji su do sada otkriveni. Veruje se da je deo tog oružja, među kojima su snajperi, pištolji i puške, korišćen u nekim od ovih, a možda i u likvidacijama koje do sada nisu povezivane s njima.

Što se pronađenog snajpera tiče, a koji je, kako je već pisano, bio planiran kao oružje za atentat na predsednika Aleksandra Vučića, veoma je moguće da je isti korišćen i u likvidacijama Milomira Jovanovića, inače kuma Dejana Stojanovića Keke, i "škaljarca" Dalibora Đurića, koji je iz istog oružja ubijen u zatvoru Spuž.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.