IZGUBILI SMO SVAKU NADU DA JE ŽIV, DIŠEM SAMO ZBOG STARIJEG SINA: Mama plače za Jovanom, boji se da se NEĆE VRATITI
Jovanova majka i Jovan uoči svog 18. rođendana, Foto: Privatna arhiva

vapaj očajne majke

IZGUBILI SMO SVAKU NADU DA JE ŽIV, DIŠEM SAMO ZBOG STARIJEG SINA: Mama plače za Jovanom, boji se da se NEĆE VRATITI

Milica je Jovana čula u 21.30 časova poslednji put pre 2 dana, a onda je od njegovih drugova saznala da su se rastali oko 23 časa i da je bio udaljen desetak minuta hoda od njihove kuće. Od 4 časa preksinoć telefon mu je nedostupan

Objavljeno: 21:20h

Jovan Veselinović, jedva punoletni nestali mladić iz Niša, na sebi je imao teget farmerice, tamniju jaknu, crni duks i crne patike, pre nego što mu se izgubio svaki trag.

Jovana već dve noći tražili majka i svi njegovi drugovi. Majka moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Jovanu javi na 063 7312 987 ili policiji. Nestanak je prijavljen policiji koja, kako nam je prijavljeno, intenzivno traga za nestalim mladićem.

Milica ovom prilikom otkriva kako se potraga odvija, ali i da je dobila lažnu informaciju kako je Jovan viđen u Mirijevu.

- To je meni javio jedan čovek, pa sam se samo ponadala da ću pronaći broj telefona kako bih ga uputila policiji, da oni ispitaju i da vide sve moguće varijante. To da ga je neko u Mirijevu video je diskutabilno još uvek.

Zatražili smo poslednje Jovanove slike kako ne bi dolazilo do ovakve vrste zabune, a neutešna majka nam je do detalja ispričala kako je njen sin živeo i provodio vreme bez velikog prisustva na društvenim mrežama, a ujedno i da slikanje nikako nije voleo.

- Nažalost, on uopšte ne voli da se slika, tako da i te fotografije koje ja imam, to su ili sa nekim grimasama, a zadnja je sa njegovog rođendana gde sam ga jedva naterala da se slika. Ali tu se vidi dužina njegove kose, ali to je dete koje jednostavno nikad neće stati, niti je stalo ispred kamera normalno da se uslika. Tako da, nažalost, fotografiju gde bih mogla da vam pokažem konkretno njegov lik, gde ne pravi grimasu, ili gde se normalno namestio, nemam da vam dam.

Jovan Veselinović
foto: Privatna arhiva

Milica Cvetković je na temu ko joj je sve izašao u susret pri potrazi za sinom ispričala za "Espreso" da je veliki deo Nišlija alarmiran, veliki deo Srbije joj se javio, kao i svi iz njihovog najbližeg okruženja. I policija je uključena, dano-noćno.

- Javljaju se svi! Ne bih da otkrivam imena dece koja se druže sa mojim sinom, a koja su uključena u potragu, to su sve deca koja ručaju kod nas, jako dobra deca.... Juče su bili u policiji i jako su uznemireni, verujte, ja ne bih volela da neko moje dete uznemirava, ne bih njih da mešam u ovo, dovoljno su potrešeni. Izloženi su velikom stresu. Ja sam sa tom decom u kontaktu konstantno, pomažemo se.

Milica Cvetković nam je tada rekla i da Jovan ima starijeg brata.

- Jovanovi prijatelji su, osim sa mnom, i sa mojim starijim sinom u potrazi, sve su to deca koja su zajedno rasla, ja u njih ni sekund ne sumnjam da su meni bilo šta prećutali,u policiji su dali adekvatne izjave, takođe sam sa njihovim roditeljima u kontaktu. Verujte, ništa ne možete saznati od njih što ja već ne znam i što vam nisam rekla, kao i policija. Ne želim da ih dodatno uznemiravam i izlažem još većem stresu.

Potresan deo bio je kada nam je Milica ispričala kako se osećaju ukućani, Jovanov stariji brat, ali i ona sama lično.

- Mi u kući gubimo svaku nadu da je živ, ja više nemam snage nizašta sem da se držim zbog starijeg deteta, a on se drži zbog mene. To vam je naše stanje u kući.

Jovanov otac koji živi u inostranstvu, Jovan je sa njim ostao u sjajnim odnosima, ali otac još uvek nije stigao u Niš iz Švajcarske.

- Otac Jovanov će stići, čekamo ga, ne znam kada ima let, nisam propratila i sva sam konfuzna, ali doći će, naravno. Čekamo i njega.

Majka nema volju za životom...

- Hvala vam puno, oprostite mi što sam ja toliko van sebe dok pričam sve ovo, ne spavam, ne jedem, nije mi ni do čega! Nemam više volje ni za čim u životu dok mi se dete ne vrati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.