ŠTA SE DESILO U VIKENDICI U KREMNIMA? Otkriveni novi detalji tragedije, urađena je obdukcija tela mladih
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

strahotno

ŠTA SE DESILO U VIKENDICI U KREMNIMA? Otkriveni novi detalji tragedije, urađena je obdukcija tela mladih

Zbog tragedije koja je potresla ovaj kraj, u Požegi je proglašen dan žalosti

Objavljeno:

Uroš Đ. (29) i njegova devojka Jovana J. (30) iz Požege stradali su u vikendici u Kremnima, najverovatnije u ponedeljak uveče od posledica strujnog udara, potvrdila je istraga, saznaje Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama Višeg javnog tužilaštva iz Užica, do ovih zaključaka došlo se na osnovu rezultata obdukcije tela dvoje stradalih i na osnovu zaključaka veštaka elektro struke. Na osnovu položaja tela, veštaci su zaključili da je Uroš stradao od strujnog udara dok se kupao, a da je Jovana stradala ubrzo zatim dok je pokušavala da mu pomogne.

Njih dvoje došli su u Kremna u subotu ili nedelju sa ciljem da vikend i praznike provedu u kući Uroševe rodbine. Poslednji put su viđeni u selu u ponedeljak popode, a u utorak, pošto se nisu javljali na telefon na vrata kuće gde su dvoje mladih boravili došao je jedan od rođaka prodocie koji je unutra zatekao stravičan prizor, beživotna tela dvoje mladih.

Zbog tragedije koja je potresla ovaj kraj, u Požegi je proglašen dan žalosti. Dvoje mladih koji su radili u preduzeću "Budimka", planirali brak i zajednički život biće sahranjeni na Novom groblju u Požegi, odsno Jovana Jovanić u Velikoj Ježevici.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.