PORODIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Majka nasmrt izbola ćerku pa presudila sebi, zločin najavila telefonom
Pored tela pronađen nož, Foto: Printscreen/RTS

BUDIMSKA ULICA

PORODIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Majka nasmrt izbola ćerku pa presudila sebi, zločin najavila telefonom

Teške vesti

Objavljeno: 21:15h

U stanu u Budimskoj ulici u Beogradu juče su nađena tela Nade Mitić (66) i njene ćerke Ane (35), a prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je majka nožem nasmrt izbola ćerku, pa sebe.

Tela su, kako kaže naš izvor, bila na krevetu, a pored njih je bio i nož.

- Policiju je o slučaju obavestila sestra Nade Mitić, koja živi van Beograda. Ona je rekla da ju je Nada pozvala telefonom i rekla da će se ubiti. Uplašena sestra je odmah krenula za Beograd. Usput je zvala Nadu i Anu, ali one nisu odgovarale. Došla je do stana i pozvala policiju, i kada je patrola stigla, ušli su u stan - kaže izvor i dodaje:

- Tela majke i ćerke bila su u lokvi krvi. I Nada i Ana imale su brojne ubodne rane. Zasad se ne zna šta je tačno prethodilo tragediji. Pretpostavlja se da je Nada ubila ćerku, a potom oduzela sebi život. Šta se tačno desilo, biće utvrđeno istragom, a tela su poslata na obdukciju.

Većina komšija iz Budimske ulice juče je bila u šoku, jer su, kako tvrde, i majka i ćerka bile pristojne.

- Viđala sam ih, uvek su išle zajedno. Fine, kulturne žene. Nikada ne bih pomislila da mogu da urade nešto slično. Kada je proglašena pandemija koronavirusa, nisu bile tu. Neko je pomenuo da Nada ima sestru u Novom Sadu i da su verovatno bile tamo - priča komšinica i dodaje da se Nada i Ana nisu preterano družile s komšijama i da su ih retko viđali.

- Mislim da je Ana bila student, ali ne znam na kom fakultetu. Ovo me je baš iznenadilo, nismo znali da imaju probleme. Verovatno je Nada bila u nervnom rastrojstvu - kaže potresena žena.

Zgrada u kojoj se desilo ubistvo relativno je nova.

- Prvi stanari su počeli da se useljavaju, ako se ne varam, pre pet, šest godina. Zato se svi slabije poznajemo - kaže druga komšinica.

SLIČAN SLUČAJ

Nađene mrtve u Žarkovu

Nažalost, ovo nije jedini slučaj u kom su život tragično okončale majka i ćerka. Pre dve godine u Žarkovu, u stanu, pronađeno je telo Miline M. (56), dok je njena ćerka Ivana (35) davala znake života, a potom preminula na VMA. Kako se kasnije saznalo, majka i ćerka su popile esenciju.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.