Identifikovana devojka (18) iz Srbije koja je poginula u Grčkoj!
Foto: Stock

Stradala je iz stare pazove

Identifikovana devojka (18) iz Srbije koja je poginula u Grčkoj!

Generalni konzul u Solunu, Siniša Pavić izjavio je za da je zbog teške nesreće u kontaktu sa policijom, bolnicom, i porodicom povređenog mladića
Objavljeno: 20:57h

Devojka iz Srbije A. D. (18) poginula je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Tasosu u Grčkoj, objavio je "Blic". Dvadesetogodišnji M.S. iz Stare Pazove, koji je devojku vozio na skuteru, teško je povređen.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Generalni konzul u Solunu, Siniša Pavić izjavio je za da je zbog teške nesreće u kontaktu sa policijom, bolnicom, i porodicom povređenog mladića.

Devojka iz Srbije poginula na Tasosu, mladić teško povređen!

- Devojka koja je nastradala je srpska državljanka, a porodica je obaveštena o tragediji. Povređeni mladić je u teškom stanju, ali van životne opasnosti i mi ćemo pratiti njegovo stanje - kazao je Pavić i dodaje da zbog nestanka struje i vanredne situacije na Tasosu, i dalje nemaju zvaničan izveštaj policije, koji očekuju da dobiju početkom nedelje.

On navodi da je u kontaktu sa sestrom povređenog mladića, koja je sa njim bila na letovanju. Prema nezvaničnim saznanjima, M.S. je sinoć iznajmio skuter, kojim se sa devojkom vozio po ostrvu.

- Na Tasosu je noćas bila velika oluja. Niko ne zna šta se tačno desilo, ali su oni verovatno motorom skliznuli sa puta. Devojka, koja je bila suvozač je na mestu ostala mrtva, dok je mladić teško povređen - kazao je za "Blic" izvor upoznat sa okolnostima nesreće.

Prema saznanjima lista, povređeni mladić prebačen je u bolnicu u Kavalu.

Kako saznajemo, oni su identifikovani preko agencije iz Beograda preko koje su otputovali.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.